LA MÀGIA DEL JAZZ I DEL BLAU CONFLUEIXEN A LA COL·LECTIVA “BLUE NOTE” DE LA DIONÍS BENNÀSSAR

182
Cartell amb el qual s'anuncia la mostra col·lectiva Blue Note de la Dionís Bennàssar.

Hi ha un interval de blues que imprimeix caràcter a aquest gènere musical, és la Blue Note que va donar nom al prestigiós segell musical de discos de jazz i és també el títol escollit per la galeria Dionís Bennàssar de Pollença per la col·lectiva d’aquest peculiar estiu de 2020.

Des de la Dionís Bennàssar, senyalen que “són temps difícils, la pandèmia ho eclipsa tot, però mai no podrà competir amb el nostre color blau, el nostre planeta blau, el nostre cel, platges, animals o plantes”. Per això, “hem decidit posar el nom de Blue Note a la nostra primera exposició col·lectiva d’aquest any 2020 que comprèn els mesos de juliol i agost. I de passada, tot sigui dit, fer un petit homenatge al segell de jazz que duu el mateix nom, ja que consideram que l’art va sempre unit”, expliquen.

O sigui que, mentre el visitant observa les obres d’artistes de la casa com Aina Cifre, Luis Vidal. Joan Barrantes, Joan Peix. Miquel Mesquida. Pedro Flores. Toni Dionís. Riera Ferrari. Pilar Cerdà. Jaume Orejuela. Amelia Garcia. Xavier Salvador. Alicia Llabrés. Curro Viera. Joana Esteva. Maria Carbonero. Caldentey. Miquel Fuster. Georgina Gamundí. Carolina Amigó, Joan Suau, Ruben Martín de Lucas, D.A.A., Jorge Azri, Alaminos, Luis Maraver, Joan Bennàssar, Ulpiano Carrasco, Amara Dacer, Francesca Cifre, Esther Olondriz, Gabriela Lavezzari, Joan Àvila, Jose Luis Ceña, Javier Barco, Coque Bayón, David Monrós, Jorge Cabral, Antònia Borràs, Joan Cursach, Pablo Ugartetxea, Cati Bennàssar, Codorniu, Toni Galmés, Santi Salóm, Jaume Salvadiego, Alice Morse, Elizabeth Ann, Norbert Jäger i Marian Moratinos, l’acompanyarà la música de jazz dels preciosos discos del Blue Note Records que, entre altres, ha publicat mestres com Horace Silver, Jimmy Smith, Art Blakey, Clifford Brown, Lou Donaldson, Dexter Gordon, Johnny Griffin, Herbie Hancock, Freddie Hubbard, Jay Jay Johnson, Thelonious Monk, Bud Powell, Max Roach o Sonny Rollins, entre altres.

Aquesta “Blue Note” amb tant de swing com groove es podrà visitar fins al 31 d’agost de 2020 a la galeria Dionís Bennàssar de Pollença (carrer Antoni Maura, número 11). L’horari de la Galeria és, de dilluns a dissabte, de 10.30 a 14 hores i de 17.30 a 21hores, mentre que el diumenge obren de 10.30 a 14.30 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT