LA FORMATJADA POLLENCINA DE MAGDALENA PASQUAL, SEGON PREMI DE “LA CUINA DE LA SERRA”

611

La recepta de la formatjada pollencina presentada per Magdalena Pasqual va guanyar el segon premi del concurs “La cuina de la Serra: compartim el patrimoni gastronòmic familiar”. Convocat per l’entitat Tramuntana XXI, el lliurament dels premis se va celebrar divendres 27 de novembre, al teatre de Bunyola, dins el marc de la Setmana Gastronòmica.

A més de la pollencina Magdalena Pasqual, Lluís Cardell, de Sóller va ontenir el primer premi per la seva recepta “Calamar de potera farcit d’esclatasangs i verdures amb salsa de tinta i murtons” va obtenir el primer premi i Margalida Picornell, de Banyalbufar va rebre el tercer per la seva recepta “Faves escaldines”.

A més a més, es varen lliurar premis especials a Alícia Oliver perla seva recepta d’”Ous de cals padrins” i Andreu Barceló amb el seu “Pancuit”, de l’escola de Fornalutx.

Aquest concurs estava obert a tots els veïns dels municipis de la Serra (al que s’hi podien presentar amb receptes familiars, amb premis de fins a 300 euros en productes de la Serra).

PUBLICITAT

La Setmana Gastronòmica finalitza avui, diumenge 29 de novembre amb una activitat a la finca pública de Galatzó, que consistirà en un passeig guiat per l’historiador Tomàs Vibot i la degustació de l’arròs de carboner elaborat per Cati Pons d’Els Fogons de la Plaça, guanyadora amb aquesta recepta tradicional de la Serra del premi al millor arròs d’Espanya el 2018.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT