LA FAMÍLIA ÚBEDA NECESSITA AJUDA DESPRÉS DEL FATAL INCENDI DE DISSABTE

2025
Així ha quedat el pis del carrer Roger de Flor després del mortal sinistre.

La família Úbeda necessita ajuda després del fatal incendi que, aquest dissabte 30 de gener, va causar la mort del pare i va calcinar la llar familiar. Per això, tant un dels fills de la família Úbeda com el rector de Pollença, Danilo de Urzeda, han emprès accions.

Les bacines del cap de setmana

El rector de Pollença, Danilo de Urzeda, ha avançat que les bacines de totes les misses d’aquest cap de setmana, tant les del dissabte 6 com les del diumenge 7 de febrer, tant de Pollença (Parròquia i Sant Jordi) com del Moll seran per a la família Úbeda.

La intenció del rector de Urzeda és aportar “el nostre granet d’arena com a comunitat cristiana” a aquesta família que va perdre el pare i la llar. Per això, en comptes de destinar les bacines a “les despeses ordinàries d’una parròquia (electricitat, obres, manteniment…) les entregarem a la família”.

A més a més, de Urzeda explica que “ja me vaig posar en contacte amb la família i ja saben de la nostra intenció. També hem posat a la seva disposició una part dels locals parroquials del Moll, perquè puguin guardar estris personals fins que trobin una casa.”

PUBLICITAT

Compte bancari

Davant aquesta complicada situació, un dels fills de la família, Javier Úbeda Puerta, a través de les xarxes socials ha demanat ajuda, perquè la mare de 56 anys i el germà de 14 anys, puguin “continuar endavant”. En aquest sentit, sol·licita ajuda perquè “puguin tenir per menjar, per cercar un habitatge i per poder incinerar el meu difunt pare. No deman grans sumes de doblers” “qualsevol aportació per petita que pugui ser serà una ajuda enorme”, ja que “entenc que degut a la situació actual mundial és un moment dolent per a tots”.

I apunta el número d’aquest compte bancari de Bankia: ES2920386577916000633111

A l’hora que agraeix tothom que pugui fer una aportació o compartir el missatge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT