LA CURSA TOMIR JA TE DATA PER CELEBRAR, A LA FI, EL SEU 20 ANIVERSARI

381

Després de l’èxit de la CxM Serra Nord fa 2 setmanes, des de Secció de Muntanya han decidit programar per al 28 de març la que serà la 20a edició de la Cursa Tomir. Aquesta edició de la cursa Tomir havia de tenir lloc el 29 de març del 2020, però amb l’inici de les primeres mesures de contenció del coronavirus es va reprogramar per l’1 de novembre. Evidentment, en aquell moment no es sabia que la pandèmia és prolongaria en el temps així com ho ha fet i finalment, el mes d’agost decidiren suspendre la cursa fins a nova data i tornar els doblers de les inscripcions.

Tot i que en els temps que corren mai podem dir blat, sembla que aquesta vegada serà la bona, i per aquest motiu ja s’ha anunciat a xarxes socials la nova data.

La cursa Tomir, va ser una de les primeres curses de muntanya que esva celebrar a l’illa. Per aquest motiu i per celebrar el 20 aniversari, des de que es va programar l’any passat, a Secció de Muntanya decidiren recuperar el recorregut original dels primers anys. Un recorregut molt més curt i senzill que el que s’ha estat fent els darrers anys. Seran 23 km i 1200 m de desnivell positiu. La sortida serà del Pi de Son Grua, i es pujarà al puig Tomir per Binifaldó, amb arribada a Pollença.

Els pròxims dies s’obriran les inscripcions i s’explicarà tot el protocol sanitari a seguir.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT