LA CURSA PER MUNTANYA SERRA NORD S’ESCURÇA

241

Secció de Muntanya del Club Pollença ha anunciat que, després de mesos de feina per dur endavant la CxM Serra Nord, s’han vist obligats a modificar el trajecte degut a la normativa que regula les activitats en la Fase 4 d’alerta sanitària.

La CxM Serra Nord, igual que l’any passat, estava dividida en dos recorreguts que havien de tenir lloc en dos dies diferents. Per una banda un recorregut de 44 km entre Sóller i Pollença, que estava programat pel dissabte 6 de febrer; i la “CxM Serra Nord XS” de 18 km, entre Lluc i Pollença, que estava programada per l’endemà. A les dues carreres hi ha apuntats 150 corredors a cada una.

En principi no canvien els dies ni tampoc la cursa XS, però la cursa de 44 km passarà a ser també de Lluc a Pollença.

Els motius que esgrimeix Secció de Muntanya per fer aquest canvi és que la normativa actual no permet esdeveniments de més de 50 persones, i per això és veuen obligats a fer 3 sortides a cada cursa separades per una hora. Això per dificulta molt fer la sortida de Sóller per una qüestió de temps, i d’uns mitjans que un club com Secció de Muntanya no pot assumir.

PUBLICITAT

Així, les sortides es faran des de lluc a les 9:30, a les 10:300 i a les 11:30.

Tot i això, de Secció de Muntanya avisen que estan molt pendents de totes les noves normatives que puguin entrar en vigor en funció de la situació sanitària del moment.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT