LA CRISI DE GOVERN CONTINUA OBERTA DESPRÉS DEL NO DEL PI A JUNTS

588


L’assemblea del Pi de Pollença d’ahir vespre no ha aclarit gaire cosa com es desprèn del comunicat que han fet públic (comunicat). Per una banda diuen que no donaran suport al pacte ofert per Junts i UMP per sumar-se a l’actual pacte de govern, però per l’altra no tanquen la porta a escoltar altres tipus d’ofertes amb unes condicions diferents.
Cal recordar que la crisi al govern municipal va començar amb un comunicat d’Unió Mollera Pollencina en què feia un ultimàtum a Junts si no aconseguia nous suports per guanyar estabilitat i evitar dependre dels vots d’Alternativa per Pollença. Per això Junts va oferir entrar al pacte de govern amb UMP a l’únic grup amb el que podia tenir certa afinitat, el Pi (Proposta per les Illes). L’oferta passava per negociar les propostes del programa electoral del Pi i que el seu regidor entràs a formar part activa del govern municipal.
Ara el Pi no només han refusat aquesta oferta si no que admet haver-se reunit amb
Tomeu Cifre de Tots per Pollença, amb qui diuen que tampoc descarten arribar a un acord.
Ja s’han superat els 10 dies de marge que va donar UMP perquè Junts aconseguís un nou acord, però tot i això afirmen que estan a la expectativa de noves reunions amb Junts i el Pi per aconseguir algun tipus de sortida al conflicte.
Segons ha transcendit a la premsa autonòmica el regidor electe del Pi Martí Roca i l’executiva municipal tenen algunes diferències. Casualment l’executiva balear del Pi ha anunciat la creació d’un comitè de conflictes que permetrà l’obertura d’expedients disciplinaris a aquells membres que no seguixen les directives del partit.
Certament tot apunta a què arribarem a la Fira sense haver aclarit res. Per això és un bon moment per seguir amb el sondeig que encetàrem al Punt Informatiu a ran de l’inici de la crisi. Fins ara han votat 128 persones i un 55% pensa que tot acabarà amb una moció de censura. A aquest enllaç podeu veure els resultats provisionals. Però encara podeu dir la vostra, perquè l’enquesta continua oberta i podeu votar més abaix. Els resultats definitius els publicarem al proper número del Punt Informatiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT