LA COVID-19 OBLIGA A SUSPENDRE LA REGATA BADIA DE POLLENÇA

274

Davant la crítica situació sanitària que es viu al Principat per mor de la covid-19, el Comitè de Regates s’ha vist obligat a suspendre la Regata Badia de Pollença que s’havia de celebrar aquest cap de setmana i en la qual participaven diverses embarcacions pollencines.

Després de reunir-se amb el director general d’Esports del Govern de la Generalitat, els presidents de les federacions esportives de Catalunya no pogueren convèncer-lo de prorrogar les restriccions sanitàries a les competicions esportives de caràcter autonòmic.

Abans d’aquesta suspensió definitiva, l’organització ja havia cancel·lat els esdeveniments socials vinculats a la regata i establert un estricte protocol sanitari que impedia reunions de més de 6 persones. De fet, per compensar la tradicional barbacoa de benvinguda la Club Nàutic del Port de Pollença, s’havien aplicat significatius descomptes en els drets d’inscripció. Finalment, però, s’ha suspès la regata i, de moment, no ha transcendit cap nova data.

La regata Badia de Pollença és un clàssic del calendari de regates d’altura del Mediterrani. La sortida estava prevista per al 30 d’octubre, des del CM Port Ginesta i arribada al Club Nàutic del Port de Pollença durant el dissabte 31 d’octubre. Amb un recorregut de 104 milles nàutiques, aquesta és una prova puntuable per al Campionat de Catalunya d’Altura, Solitaris i A2.

PUBLICITAT

La prova està organitzada pel Club Nàutic Skipper i Difusió Nàutica amb el suport de l’ajuntament de Pollença, les federacions Balear i Catalana de vela i la col·laboració del Saló Nàutic, Quely i Ausmar.

Regata de Halloween

Fans de Puerto Pollença, una de les pàgines de Facebook més actives del municipi, organitza la Regata de Halloween per aquest dissabte 31 d’octubre. La idea és, a més d’aportar un toc de bogeria a partir de la temàtica Halloween, Pirata i/o Lluna plena, sortir a les 12 hores des del Moll Nou cap al Port del Cocodril a Bonaire, seguir cap a Formentor i tornar cap al Port de Pollença.

Finalment, a les 19’30 hores, l’equip amb les disfresses adequades es trobaran al Bar Tecun per compartir unes tapes i una estona.

Les persones interessades en participar en aquesta Regata Halloween heu d’enviar un missatge privat a l’administrador de la pàgina de Facebook de Puerto Pollença Fans o apuntar-se a través d’aquest fil.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT