LA COVID-19 OBLIGA A REUBICAR SONS DE NIT I NAUFRAGI GREC EN UNA NIT D’ESTIU

489

L’augment de casos de covid-19 al municipi de Pollença i arreu de les illes Balears obliga a reubicar dos actes programats per aquests dies: el darrer concert de Sons de Nit i el Naufragi Grec en una Nit d’Estiu.

Sons de Nit: Swings Cats

Aquest dijous 27 d’agost, a les 21 hores, el cicle de concerts Sons de Nit tancarà la complicada temporada de 2020 amb The Swing Cats i ho farà al Claustre del Convent de Sant Domingo en comptes de la Cala Sant Vicenç com estava previst.

El canvi d’ubicació és degut a què facilita el control de l’aforament tan important per garantir les distàncies de seguretat marcades per fer front a la pandèmia.

El delegat de Cultura de l’ajuntament de Pollença, Josep Marquet, va apuntar que “hem decidit reubicar el concert dels Sons de Nit, per no haver de cancel·lar-lo”. De fet, l’únic canvi és l’escenari, ja que l’entrada continua sent gratuïta, però amb cal treure una invitació a través de les oficines d’informació turística del municipi o de la web de FonaArtist. Tot i amb això, “queden poques localitats” ha advertit Marquet.

PUBLICITAT

Convé recordar que aquest no és el primer canvi d’escenari que ha sofert aquest últim concert dels Sons de Nit al municipi de Pollença. I és que, inicialment, The Swing Cats havien d’actuar en un espai molt íntim com és l’esplanada de davant l’església de Sant Vicenç. Però, per garantir distàncies, es va anunciar que es faria a l’esplanada de cala Molins. Finalment, davant l’empitjorament de la situació sanitària, s’ha optat per fer-ho al Claustre de Sant Domingo, un espai a l’aire lliure, on és més fàcil controlar l’accés.

Naufragi Grec d’una Nit d’Estiu

El divendres 28 d’agost, a partir de les 19 hores, el Naufragi Grec d’una Nit d’Estiu també es trasllada de Sant Vicenç al Claustre del Convent de Sant Domingo.

L’accés al Claustre és lliure i gratuït, però es demanarà un telèfon de contacte a totes les persones que entrin en previsió que s’hagi de fer un hipotètic rastreig.

Les condicions sanitàries han obligat a retirar el sopar grec elaborat per Helena Inglada, però la resta de la programació es manté igual. A les 19 hores, hi haurà la presentació i, a les 19’20 hores, Júlia Albertí i Lucía Bauçà inauguraran aquest Naufragi Grec d’una Nit d’Estiu amb l’espectacle de dansa titulat “Afrodita”.

Després d’aquesta obertura, Maria Antònia Mulet representarà Cal·lipatira, una mare a Olímpia de Joana Maria Noguera. A continuació, s’obrirà un col·loqui per aprofundir en els temes exposats durant l’obra de teatre.

A les 20’30 hores, Caterina Tugores oferirà un espectacle de dansa i poesia titulat “Himne a Athenea” amb el qual es posarà punt i final a una Naugrafi Grec d’una Nit d’Estiu en què les dones seran protagonistes exclusives.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital