LA COVID-19 FA MATX: 2 DEFUNCIONS I 11 NOUS CONTAGIS

1799

La covid-19 fa matx al municipi de Pollença, on durant les darreres hores s’han produït dues defuncions, totes dues a la Residència Sèniors del Port, i s’han notificat 11 nous contagis al Centre de Salut.

Dades Centre de Salut

Del Centre de Salut de Pollença han notificat 11 nous contagis ahir. D’altra banda s’han donat 2 altes, el que deixa la xifra de 40 contagiats amb el virus actius a Pollença.

Aquestes xifres corresponen als positius que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva l’evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

La Conselleria de Salut notifica 2 noves defuncions per covid-19 a Pollença

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha dues noves defuncions per covid-19. D’ençà de la primera onada a aquestes dades hi figurava que a Pollença s’havien produït 2 defuncions, però a la darrera actualització hi figuren 4 èxitus. Aquests dues defuncions corresponen a usuaris de la residència Seniors del Port de Pollença, segons la Coordianadora del Centre de Salut, Alejandra Valero.

PUBLICITAT

Cal tenir en compte que aquestes dades comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

Entre aquests positius, hi ha els 46 detectats fa una setmana entre els usuaris de la Residencia Séniors del Port de Pollença, i els 8 positius de treballadors. La major part dels positius es detectaren a un cribratge general als 110 usuaris que es va fer amb proves PCR des d’una UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). El residents positius són seguits directament per la Conselleria de Salut.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT