LA COOPERTIVA INICIA EL REPARTIMENT DE MÈ POLLENCÍ A DOMICILI

1415
La Cooperativa Pagesa, en col•laboració amb l’Associació de Caçadors de Cabres amb Llaç, varen participar a la Fira des del solar de can Bach. Allà es va poder tastar el xoriç de cabrit, un avanç d’un projecte que duen entre mans.

La Cooperativa Pagesa de Pollença inicia el repartiment de Mè pollencí i porcelles a domicili. Tant mens com porcelles es vendran en canal i totalment arreglats. El preu de les porcelles, que faran entre 5 i 9 quilograms, serà de 55 euros la unitat. Mentre que el preu dels mens, que faran entre 8 i 11 quilograms, es vendran a 40 euros si el client en compra mig i 75 euros si el compren sencer.

Qui vulgui fer una comanda, ho ha de fer abans de dilluns 30 de març, a les 13 hores, a través del telèfon de la Cooperativa Pagesa que és 971 53 41 46. Els lliuraran la comanda, a casa el dimecres 1 d’abril capvespre o el dijous 2 d’abril el matí.

De moment, aquest nou servei es farà tan sols al municipi de Pollença i el repartiment es farà directament des de la Cooperativa Pagesa que disposa d’una furgoneta frigorífica per poder-ho fer.

Tot i que el servei arrenca degut a les circumstàncies que es viuen per mor de la pandèmia de la Covid-19, el president de la Cooperativa, Martí Solivellas, assegura que “si va bé, ho mantindrem”.

PUBLICITAT

Allò que no es plantegen a curt termini és fer cistelles de fruites i verdures, perquè no tenen les instal·lacions condicionades per això.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT