LA CAPBUSADA DE REIS MÉS PARTICIPATIVA I SOLIDÀRIA

346

La capbussada de Reis celebrada ahir, 6 de gener, al Port de Pollença ha estat la més participativa i més solidària. I és que, a un centenar de nedadors, s’ha de sumar una recaptació de 400 euros per a l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR).

Com a novetat, aquest 2020, l’organització va voler aportar un granet d’arena solidari. Per això, de manera totalment voluntària, es convidava els participants a fer un donatiu per a ABAIMAR. En principi, es parlava de 2 euros, però els nedadors foren el doble de generosos. No debades, un centenar de participants aportaren fins a 400 euros.

Aquest 2020 es compleixen 5 anys des que vuit companys que practiquen natació dos dies a la setmana, varen decidir fer un capfico el dia dels Reis. De cada any, la cita ha anat creixent fins a consolidar-se en superar el centenar de participants.

Bon humor i valentia són els ingredients per vèncer el fred dels nedadors que, en ple mes de gener, fan una distància de 125 metres. No es tracta de cap competició, sinó de practicar esport i, sobretot, divertir-se.

PUBLICITAT

I, en sortir de l’aigua, hi va haver xocolata calentona amb ensaïmada i bona música gràcies a l’Associació de Veïns del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT