LA CAMERATA DE LA ROYAL CONCERTGEBOUW I JOSEP COLOM ACTUARAN AL FESTIVAL

52

Els dies 10 i 14 d’agost, el Festival de Pollença comptarà amb l’actuació de la Camerata de la Royal Concertgebouw, d’una banda, i del pianista Josep Colom, de l’altra, que oferirà el primer de dos concerts homenatge al compositor pollencí Miquel Capllonch.

Aquest dissabte 10 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà un concert de la Camerata de la Royal Concertgebouw, una formació molt especial, ja que els quintets de cordes són formacions poc habituals i, a més a més, perquè els músics de la Camerata poden interpretar un tipus de música que, amb l’Orquestra de la Royal Concergebouw, no poden fer.

El repertori escollit per aquesta ocasió, se centra amb el Quintet per a cordes opus 39 número 3, G 339 en Do Major de Boccherini, que interpretaran a la primera part, i amb l’Octet per a clarinet, trompa, fagot i cordes en Fa Major, D. 803, de Schubert, una peça excepcional d’un Mestre conegut, sobretot, per a les seves composicions per a piano, a la segona.

Dimecres, 14 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo i en el marc del Festival de Pollença, hi haurà el primer de dos concerts homenatge al compositor i pianista pollencí Miquel Capllonch.

PUBLICITAT

Aquest primer concert anirà a càrrec del pianista Josep Colom, a qui el Comitè Artístic del Festival va definir com a “el poeta del piano”. Amb una carrera consolidada i amb una sensibilitat excepcional per elegir els programes, Josep Colom dedicarà la primera part a Miquel Capllonch, aquesta gran figura pollencina, de qui interpretarà “Idilio”, “Barcarola”, “Träumerei (Simieig) i, la més important obra de Capllonch, “Tema i variacions”. Mentre que, a la segona part, sorprendrà l’auditori amb una correlació de temes de Bach i Chopin.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT