KOÀTI COSMÈTICS, UNA MARCA POLLENCINA D’ALTA QUALITAT I VALORS DIFERENCIALS

554

Koàti Cosmètics és una marca de cosmètica natural creada per la pollencina Eva Gómez que, per damunt de tot, cerca l’alta qualitat i valors diferencials com l’ecologia o la inclusió, valors importants que no és veuen a primera vista.

Ben coneguda a Pollença per la seva feina al capdavant de Vital. Salut i Benestar, un centre d’estètica, nutrició, parafarmàcia i esports, Eva Gómez és infermera i nutricionista.

Koàti Cosmètics

Koàti Cosmètics és una marca de cosmètics vegana i inclusiva, que s’adapta a tot tipus pells i que neix amb el compromís d’innovar en funció de les aportacions de les usuàries.

De moment, disposa de 12 productes especials, dels quals 5 tenen certificat bio, que formen part de la línia Bioberth, sèrums o càpsules monodosis. Per conèixer-los millor, podeu passar per Vital. Salut i Benestar o bé entrar a la web de koàti.

PUBLICITAT

La línia Bioberth està formada per productes per a les rutines de neteja i cura de la pell tant de dia com de nit. Per això, combina química natural i biotecnologia avançada, a partir d’ingredients com l’aigua de llimona, la crema de karité o l’àcid hialurònic, entre altres.

Aquesta línia es completa amb els Sèrums hidratants, nutritius i reparadors, per tenir cura de la pell i amb les Càpsules monodosis anti-edat per reduir la formació de rues i línies d’expressió.

Sense capses i amb un nom molt significatiu

En la seva aposta per la qualitat, dona la importància al producte i prescindeix d’elements innecessaris com la capsa que “només contribueix a la imatge” i “acaba al fems”. Els productes de Koàti Cosmètics es presenten dins una bossa de roba, reutilizable.

Despullada d’allò superflu, el nom de Koati Cosmètics és molt significatiu en la vida d’Eva Gómez, un nom que sorgeix, de manera carinyosa i espontània, en els orígens del que ara és la seva família.

On trobar Koàti Cosmètics?

A més de la botiga on-line, també podeu comprar Koàti Cosmètics a Vital. Salut i Benestar. De fet, podeu fer les comandes on-line i llavors anar a recollir-les Vital. Salut i Benestar sense necessitat d’haver de pagar els ports.

Sens dubte una bona idea per regalar benestar interior i exterior.

De cara al futur, la idea d’Eva Gómez és distribuir aquesta marca a farmàcies i centres d’estètica.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT