KARINA GÓMEZ, MILLOR CORREDORA DE LES BALEARS AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRAIL

537
Equip Balear femení de trail running. Karina Gómez, segona per l'esquerra. Foto: Facebook Federació d'Atletisme de les Illes Balears.

La corredora de muntanya pollencina Karina Gómez, va participar aquest dissabte 7 d’agost al Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions Autonòmiques, que va tenir lloc a El Paso, a l’illa de La Palma. Ho va fer com a integrant de la selecció Balear, que comptava amb 9 corredors i corredores. En total onze seleccions autonòmiques van mesurar les seves forces en un esdeveniment que va oferir un recorregut espectacular per l’entorn volcànic de la Palma. Un traçat circular de 32 quilòmetres i 2.942 metres de desnivell acumulat el plat fort del qual és la pujada al Reventon, amb pendents superiors al 35%.

Karina Gómez, va fer el millor temps de les atletes Balears i va aconseguir una vuitena posició a la classificació absoluta femenina, amb un temps de 3 hores i 50 segons, a només 12 minuts de la guanyadora Ainhoa Sanz Rodriguez.

Equip Balear de trail running. Foto: Facebook Federació d’Atletisme de les Illes Balears.

Per federacions, l’equip Balear femení, format per Karina Raquel Gomez Dixon, Amanda Martin Cebrian, Maria Alles Pons i Rosa Mª Cordoba Siria, va quedar en vuitena posició, de nou equips.

Pel que fa als homes, l’equip balear va quedar en novena posició d’onze equips. Estava format per William Ricardo Aveiro Garay, Damian Ramis Pons, Guillem Duran Galletero, Juan José Florit Ameller i Ramon Rosselló Pons

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT