KARATE, ART I MÚSICA A LA TERCERA JORNADA DE LES FESTES DE LA PATRONA

192

El karate, l’art de Joan Bennàssar i la música de Ballugall foren els protagonistes de la tercera jornada de la Patrona 2021. Avui és el torn de la màgia, de les lletres de Miquel Rosselló Xamena i de les gloses d’Antoni Bisanyes.

Karate

Ahir horabaixa a la plaça de Ca les Munnares va tenir lloc l’exhibició de karate que havia preparat el Club de Karate Sonkei-Kime, amb tots els seus alumnes, que entrenen habitualment al pavelló del poliesportiu de Pollença.

Presentació del llibre “Raons humanes, refugi d’amor i oferiment”, de Joan Bennassar

El vespre, a les 21:30 a Can Llobera, es va presentar el llibre “Raons humanes, refugi d’amor i oferiment”, de Joan Bennassar. El llibre conté imatges de la instal·lació artística que va fer l’artista als carrers de Pollença, a l’escalonada del Calvari i l’exposició que va tenir lloc al mateix temps a l’esgésia del Roser. També hi ha imatges de la instal·lació que va fer a la torre de Canyamel. El llibre també té textos del mateix artista, del batle de Pollença, Bartomeu Cifre, de l’historiador Pere Salas, i de l’expert en cultura popular, Felip Munar. El llibre es pot llegir on line a aquest enllaç.

L’artista Joan Bennassar amb els batles de Selva, d’Inca, de Pollença, ed’Escorca i el prior de Lluc

Ballugall cumpleix 10 anys

El vespre, el claustre del convent es va omplir de gent de música i de ball, amb el concert especial que va oferir Ballugall per celebrar el desè aniversari de la seva formació. A la celebració també hi participà el conjunt de ball Racó de Tramuntana.

PUBLICITAT

Programació per avui

Avui horabaixa hi ha espectacle de màgia a càrrec del Mag Albert. Però atenció, s’ha avançat mitja hora. L’espectacle començarà a les 18:30, i no a les 19:00 com s’indica al programa. Serà a la plaça de Ca les Munnares.

A les 19:30 a Can Llobera, es presentarà el llibre “El mirall de l’esquerra. Entre el desencís i la necessària renovació”, de Joan Pau Jordà Sánchez i Miquel Rosselló Xamena. L’Acte serà presentat per M. Àngels Hernández.

Més tard, a les 21:30, al Claustre de sant Domingo començarà l’acte d’homenatge a Antoni Bisanyes. Un acte que serà conduït per Felip Munar i Martí Sàez. A l’homenatge actuaran amics i artistes i és repassarà la trajectòria de Bisanyes amb un videoresum de Fernando Perianes. L’aforament és limitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT