JURAT DE LUXE PER ALS PREMIS POLLENÇA DE LITERATURA 2020

537

Avui s’han fet conegut les bases dels Premis Pollença de Literatura 2020, que compten amb un jurat de luxe, tant en la modalitat de narrativa com de poesia, amb noms com Sebastià Alzamora, Laura Gost i Manuel Baixauli, o Marcel Riera, Laia Martínez i antoni Xumet.

En la XI edició del Premi Pollença de Narrativa i X edició del Premi Pollença de Poesia, la crisi sanitària de la covid-19 obliga a què els originals només es puguin presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF.

El termini d’admissió de les obres acabarà dia 7 de agost de 2020, mentre que els veredictes dels jurats es faran públics dins el mes de novembre de 2020. Com s’ha avançat, el jurat de la modalitat de narrativa d’enguany està format pels escriptors Sebastià Alzamora, Laura Gost i Manuel Baixauli; mentre que el jurat de poesia està compost pels poetes Marcel Riera, Laia Martínez López i Antoni Xumet.

Les obres que concursin al Premis Pollença de Literatura 2020 hauran de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en llengua catalana. L’extensió mínima per a la modalitat de narrativa serà de 150 pàgines, i per a la de poesia serà l’habitual en un volum de poesia; a més, les obres que es presentin a qualsevol de les dues modalitats no es podran haver presentat a cap altre concurs pendent d’adjudicació i no podran haver estat guardonades amb anterioritat.

PUBLICITAT

Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000 euros i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500 euros.

Moment de l’acte de lliurament dels Premis Pollença 2019.

Convocats per l’Àrea de Normalització Lingüística de l’ajuntament de Pollença entre els autors guanyadors de les edicions anteriors dels Premis Pollença de Literatura 2020 (XI Premi Pollença de Narrativa i X Premi Pollença de Poesia), s’hi troben, dins l’apartat de narrativa Miquel Àngel Vidal, Sebastià Bennàsar, Anabel Cervantes, Glòria Llobet, Joan Pons i Pons, Tomeu Matamalas Grimalt, Joan Pons Bover i Jaume Pons Lladó, i dins la modalitat de poesia Jaume Mesquida, Jaume Bosquet, Hilari de Cara, Meritxell Cucurella-Jorba, Jaume Oliver Ferrà, Marcel Riera, Raquel Santanera Vila i Joan Carles González Pujalte. L’edició de les obres guanyadores de les convocatòries anteriors sempre ha anat a càrrec d’El Gall Editor.

Les bases completes es poden consultar al web de l’Ajuntament de Pollença www.ajpollenca.net

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT