JUNTS DEMANA DELIMITAR LES ZONES DE BANY AL MOLL

329

La coalició progressista Junts Avançam demana a l’ajuntament de Pollença que delimiti les zones de bany al Moll i, si és necessari, prohibeixi nedar a determinades zones de la Badia.

Davant els “alarments resultats de les analítiques sobre la qualitat de les aigües” d’aquest estiu, Junts Avançam ja va demanar que es prohibís el bany a certes zones del Port. Aleshores, les “analítiques públiques i privades coincidien en la preocupant situació de la badia, amb particules col·liformes per damunt de la legalitat vigent”, apunten des de Junts a través d’una nota de premsa.

“La realitat és que la situació no està solventada en absolut i així ho han denunciat els veïns en nombroses ocasions. Els abocaments d’aigües brutes a la mar se mantenen” afirma Junts Avançam.

És més “aquests dies, molta gent seguia nedant, aprofitant les altes temperatures, malgrat els elevats índex de col·liformes”, avisen des de Junts per a qui “en comptes de millorar, l’estat de les aigües, ha empitjorat notablement. La realitat és que les aigües de la platja no estan en condicions per al bany.

PUBLICITAT

Per tot plegat, Junts Avançam demana:

–  La delimitació de les zones aptes per al bany

–  El tancament de distintes zones (platja d’Albercutx-Passeig Voramar, L’Ullal i els Tamarells) a fi d’evitar conseqüències pìjors per a la salut pública.  

–  En tercer lloc, insistim que és imprescindible abordar el tema a fons, realitzant un projecte integral de sanejament de la zona. A fi d’evitar per sempre aquest problema, tal com va aprovar el ple de l’Ajuntament el passat mes de setembre, on també incloïa el tancament de les platges en cas de contaminació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT