JUNTS AVANÇAM PRESENTA UN PLA DE RECONTRUCCIÓ POSTCOVID-19 PER CONSENSUAR

361

La coalició Junts Avançam presenta una proposta per a l’elaboració d’un Pla municipal d’actuació consensuat per a la reconstrucció social, econòmica i mediambiental que derivarà de la crisi sanitària de la covid-19.

Quan fa 68 dies que el govern espanyol va decretar l’estat d’alarma a tot el territori estatal per fer front a la pandèmia de la covid-19, aquest divendres serà el principal partit de l’oposició que “exposarem a la comissió informativa una proposta, perquè l’ajuntament de Pollença posi en marxa amb participació de tots els partits amb representació i mitjançant reunions periòdiques,  escoltant els agents econòmics, socials, esportius i culturals del municipi, un  procés de debat i proposta per un a Pla de reactivació econòmica i social a Pollença per fer front als impactes de la pandèmia de la COVID19“, apunten en una nota de premsa.

Junts Avançam considera “del tot inexplicable que un municipi de l’envergadura de Pollença i amb molta diversitat política, no hagi fet cap passa encara per cercar, amb consens, mesures de reconstrucció social i econòmica, causades per la forta crisi que estam vivint”. A l’hora que apunten que ja ho han fet altres institucions com el Govern de les illes Balears, el Consell de Mallorca i ajuntaments com Calvià, Marratxí, Inca, Alcúdia i, recentment, Felanitx.

A la mateixa nota de premsa, Junts Avançam retreuen que han fet “infinites peticions al batle, perquè fes arribar la informació de quina és la situació en què es troba al municipi”. Per això, divendres passat, registraren una proposta del Pacte de reconstrucció, gràcies a la qual “hem aconseguit que aquest divendres el batle convoqués la junta de portaveus abans de la comissió informativa per debatre sobre la l’estat en què es troba el municipi”.

PUBLICITAT

Junts Avançam insisteix en què “com hem dit nombroses vegades, la nostra voluntat és sumar esforços per trobar les millors solucions en aquesta situació d’excepcionalitat sanitària que ha desembocat en una crisis social i econòmica sense precedents”. No debades, afirmen que “és el moment que tots els grups polítics estiguem a l’alçada i siguem capaços de trobar les millors solucions amb consens i maduresa”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT