JUNTS AVANÇAM DENUNCIA QUE EL CATÀLEG DE PATRIMONI “MUTILAT” NO HA ARRIBAT AL CONSELL

416
Can Franc és un dels casals del passeig Vora Mar que l'actual equip de govern ha tret del Catàleg de Patrimoni.

Des de Junts Avançam denuncien “la irresponsabilitat municipal pel tema del Catàleg de Patrimoni” que cinc mesos després d’haver estat aprovat provisionalment per Ple, encara no ha arribat al Consell de Mallorca.

El 24 de juliol de 2020, “el Ple de l’Ajuntament, amb els vots a favor únicament de l’equip de govern, va aprovar una proposta, presentada amb caràcter d’urgència, per a la resolució de les al·legacions i l’aprovació provisional  del Catàleg de Patrimoni de Pollença. Aquest catàleg se duia al Ple, de forma mutilada, ja que s’havien llevat les fitxes de sis immobles de la primera  linia del Moll de Pollença, que al seu dia el Consell havia acordat la seva incorporació”, senyalen des de Junts Avançam.

A pesar de dur el Catàleg de Patrimoni per urgència al ple de passat mes de juliol, “cinc mesos després aquest document encara no havia arribat al Consell, ja sigui a Urbanisme, ja sigui a Patrimoni, organisme encarregat d’aprovar-lo definitivament”, informa Junts Avançam que consideren “l’actuació de l’equip de govern de l’Ajuntament de Pollença és doblement irresponsable. Primer per retallar la proposta de Catàleg i després de endarrerir el seu enviament al Consell”.

Per tot això, Junts Avançam “denuncia l’actuació del batle atesa la irresponsabilidad de la seva actuació”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT