JUNTS AVANÇAM CRITICA QUE ELS PRESSUPOSTOS DE 2021

131

Junts Avançam critica els pressuposts de 2021 que ahir s’aprovaren de manera inicial en el transcurs d’una sessió plenària extraordinària. Per a la coalició progressista, els pressupostos “arriben amb retard, són insuficients per fer front a la problemàtica municipal i manté la puja astronòmica de salaris dels regidors”.

L’aprovació inicial dels pressupostos municipals de 2021 comptaren amb els 10 vots favorables de l’equip de govern, l’abstenció d’Unides Podem Pollença i el vot en contra de Junts Avançam i d’Alternativa per Pollença.

Junts Avançam va justificar el seu vot contrari en “considerar que:

–      Un retard de 7 mesos que no queda justificat pel contingut dels pressuposts. Un temps reclamaven que fossin presentats al mes d’octubre i ara que governen ho fan a finals d’abril.

PUBLICITAT

–      Davant la reducció d’ingressos, redueixen un 5 per cent la major de partides, manco les partides dels salaris dels regidors. Val la pena recordar que a principis d’aquest mandat se varen pujar un 40 per cent els seus salaris, una de les puges més altes de l’Estat.

–      Totes aquelles coses que apuntaven a l’anterior mandat (tres pressuposts als contractes menors, informes factures extrajudicials, informació mínima sobre els inversions… ara ja no ho proposen ni ho fan), ara s’han oblidat.

–      Un munt de partides que no estan justificades, d’altres insuficients i d’altres clarament sobredotades”.

Per tot això, Junts Avançam va anunciar que presentarà al·legacions, quan surti a informació pública, per intentar millorar el seu contingut dels comptes municipals.

En el mateix ple, Junts Avançam va votar a favor d’una modificació de crèdit i a un canvi a l’ordenança de residus, i es va oposar a una modificació dels preus públics de l’Escola de Música, que suposava un increment  de la matrícula.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT