JUNTS AVANÇAM ALERTA QUE LA RESIDÈNCIA AVIAT QUEDARÀ SENSE DIRECCIÓ

443

La coalició Junts Avançam alerta que la Residència de Sant Domingo de Pollença quedarà sense direcció a partir d’aquest 31 de maig. Per això, demana que es mantengui una direcció qualificada, ja que, en plena pandèmia, consideren que és imprescindible.

En una nota de premsa, Junts Avançam denuncia que “des de l’actual equip de govern del municipi s’ha procedit a tirar endavant amb l’acomiadament de l’actual directora sense haver duit endavant el procediment d’una nova contractació”.

Des de Junts Avançam, consideren que “en una situació normalitzada genera desorganització i mal funcionament en una Residència d’aquestes característiques”, però que “ara mateix, en plena pandèmia, posa en risc tant als residents com als treballadors. Un risc innecessari” apunten.

Per tot això “exigim a l’Ajuntament que se donin les passes per mantenir aquesta plaça de direcció ocupada i , si és el cas, fins que s’anomeni una nova persona en la direcció”, senyalen.

PUBLICITAT

En  aquests moments, “això és la màxima prioritat, especialment en ple estat d’alarma per la pandèmia”, conclouen.

La resposta del Batle

Per la seva banda, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, comenta que “la direcció de la Residència de Sant Domingo és un càrrec de confiança que, com altres, estava vinculat a l’anterior equip de govern”.

Durant la passada legislatura, es varen municipalitzar diversos patronats, entre els quals el Patronat de la Residència de Sant Domingo que va havia nomenat la directora. Aquest ha estat el problema legal que no ha permès comunicar fins ara el cessament com a directora de la Residència. Davant els dubtes legals sobre la vigència del contracte “fins que no hem tengut la resolució ferma no hem actuat. En qualsevol cas, fa 4 mesos, quan ningú pensava que ens afectaria una pandèmia, que comunicàrem a la directora de la Residència el cessament del seu contracte” apunta Cifre Ochogavia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT