JUNTS AVANÇAM ACUSA L’AJUNTAMENT D’INOPERÀNCIA

193

La coalició Junts Avançam acusa l’ajuntament de Pollença d’inoperància en la gestió de les platges, quan els plecs per a la concessió dels serveis de platges estan sense aprovar i s’ha sabut que les Banderes Blaves no s’han sol·licitat.

Junts Avançam apunta que “a dia d’avui, l’Ajuntament de Pollença encara no ha tret el concurs per licitar el servei de platges del municipi. Ja és el segon any que li passa aquesta circumstància.  L’any passat la petició municipal a Costes se va fer tard i malament”.

De fet. “som a mitjan maig i l’Ajuntament no ha aprovat els plecs tècnics i administratius que han de regir el concurs. Una vegada aprovada s’haurà de publicar a BOIB a efectes de recursos i s’obrirà el termini per presentar ofertes a les adjudicacions dels distints serveis. Calculam que fins a mitjan juliol els serveis no es podran oferir, a diferència d’alguns dels municipis propers, com a Alcúdia que des d’abril ja tenen les platges muntades”.

Situació dramàtica i excuses

“Si a tot això li afegim que Pollença ha perdut les banderes blaves de qualitat ambiental i turística de Cala Molins, Cala Barques i Formentor, la situació és dramàtica, resultat de la incompetència i la desídia d’un govern, que va ser molt ràpid en pujar-se els sous, però extremadament lent i incompetent en gestionar les platges del municipi”, destaquen des de Junts Avançam.

PUBLICITAT

Des de Junts Avançam, senyalen que “segurament l’equip de govern seguirà posant excuses. L’any passat deien que la causa era la covid-19 o que el permís de Costes havia arribat tard. Enguany donam per fet que la culpa serà com sempre dels altres. Són males de justificar tanta desídia, incompetència i inoperància en un municipi amb les dedicacions exclusives dels regidors responsables d’aquests despropòsits”, entre els quals esmenta el batle, Bartomeu Cifre Ochogavia; la regidora de Medi Ambient, Maria Buades; el regidor de contractació, David Alonso, i regidor del Port, Andres Nevado.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT