JOVES PEL CANVI ANUNCIA LA SEVA DISSOLUCIÓ

1047
Representants de Joves pel Canvi i Arrels Marines durant l’entrega dels fons. La trobada es va fer seguint totes les mesures sanitàries abans que les noves restriccions limitessin les reunions entre no-convivents.

Ens sap greu informar-vos que Joves pel Canvi, ha decidit dissoldre’s en una reunió extraordinària per causes personals. Després d’haver lluitat durant aquest temps i amb els plans truncats per la covid, l’associació ha decidit aturar les seves accions. Encara que la crisi climàtica no hagi acabat, creim convenient l’aturada de les nostres accions, si bé des de l’àmbit personal tots els membres de l’associació seguirem lluitant per una major resposta contra l’emergència climàtica. La Junta Directiva ha decidit donar els fons a Arrels Marines, una associació pollencina que es dedica a replantar Posidònia a Pollença i amb ganes d’engrandir el projecte. El perill que presenta la posidònia és molt gran en aquest moments degut a l’entrada d’espècies invasores, els canvis als ecosistemes marins i la intensa pressió humana. Esperam que pugueu seguir endavant amb aquest projecte! Per altra banda, hem decidit donar la resta dels fons al mónverd notícies, un projecte periodístic sobre canvi climàtic i medi ambient que alguns dels nostres membres han posat en marxa. Els podeu trobar a xarxes a @monverdnotícies i publicaran articles al Punt Informatiu sobre diferents temes d’actualitat. 

Durant aquest any i mig d’accions, hem arribat a rebre ajuda de tanta gent que creim que és hora d’oferir un proper agraïment. Al Grup Correm i a Jaume Plomer us donam les gràcies per haver-nos ajudat i per haver posat fe des del principi al projecte. A Undermoll per haver-nos ajudat a la promoció de les nostres activitats, així com per oferir-nos participar en el projecte nadalenc de Pollença Màgica. A Michael Müller pel seu interès en el nostre projecte des dels seus inicis i a Mateu Soler i a l’Ajuntament de Pollença per la seva col·laboració en alguns projectes que la seva capacitat de maniobra ha estat necessària. A més a més, volem agrair al Punt Informatiu per haver-nos donat la possibilitat de donar més força a la nostra veu. També a Ràdio Pollença, qui a les seves nombroses entrevistes ha ajudat a fer difusió dels nostres missatges i activitats. Finalment, us donam les gràcies a tots qui heu fet possible Joves pel Canvi, tots els voluntaris, membres de l’assemblea, els participants a les activitats, els lectors dels nostres articles… sense vosaltres res no hauria estat possible.

Esperam que la nostra breu empenta pugui servir per a aconseguir una major lluita contra el canvi climàtic a Pollença. Perquè la lluita continua!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT