L’Ajuntament posa en marxa les Jornades Joves Emprenedors, unes jornades per ajudar els joves emprenedors de Pollença a gestionar la seva empresa en temps de crisi.

Aquestes Jornades Joves Emprenedors se celebraran els propers 12 i 19 de desembre, al Claustre de Sant Domingo. Amb l’objectiu de garantir la salut dels participants, s’aplicarà la normativa covid-19 i hi haurà un control exhaustiu de l’aforament que, en tot moment, estarà limitat i controlat.

Els joves que estiguin interessats en assistir-hi, poden formalitzar la inscripció a través del formulari disponible al Facebook @puntjovepollensa i a l’Instagram @uepjovepollenca

Reinventar-se, resoldre dubtes, adaptar el negoci…

La intenció de l’Ajuntament, que emprèn aquestes Jornades Joves Emprenedors des de l’àrea de Joventut, és donar les eines, perquè els joves puguin reinventar-se, resoldre dubtes laborals, adaptar el negoci a l’era post-covid, però també obrir nous mercats, millorar els coneixements sobre la gestió de l’empresa, aprendre de casos d’èxit… Per això, entre els participants, avança el nom de l’assessor laboral Guillermo Llofriu qui es defineix com a «un coach en territori digital».

PUBLICITAT

Durant els dies 12 i 19 de desembre, l’Ajuntament ha organitzat un programa amb diferents activitats que ajudaran els participants a establir les bases del seu futur negoci, conèixer el seu futur client, fer un estudi de viabilitat o elaborar un pla d’empresa entre molts d’altres aspectes.

De la mateixa manera, a través d’aquestes jornades, experts en la matèria oferiran assessorament personalitzat en temes molt concrets com l’emprenedoria, subvencions i ajudes públiques o fins i tot informació sobre ofertes formatives gratuïtes.

D’altra banda, es durà a terme una dinàmica participativa en la qual un grup d’emprenedors presentaran el seu negoci plantejant les claus del seu desenvolupament així com les seves fortaleses, per tal que un altre grup de joves, que encara no han posat en marxa la seva empresa, els puguin plantejar dubtes i preguntes.

El coach Guillermo Llofriu impartirà la conversa “Si no és ara, quan?’

“Si no és ara, quan?”

Tots ells, a més, podran gaudir d’assessorament laboral a càrrec de Guillermo Llofriu, qui centrarà la seva xerrada a explicar als empresaris del futur la importància de l’emprenedoria, la necessitat de ‘saba nova’ amb el focus posat en nous models de negoci, no només per evitar la situació sedentària de l’actual teixit empresarial, sinó per iniciar el que, d’aquí a uns anys, serà el nou substrat d’empreses.

L’objectiu de la ponència de Llofriu ‘Si no és ara, quan?’, tal i com ell mateix ha explicat, és aportar comprensió sobre la rellevància d’aspectes com la incertesa, la gestió de conflictes i del temps, la intel·ligència emocional aplicada a entorns fluids, els valors personals i organitzacionals, l’adaptació contínua al flux digital, la necessitat d’esforç, el pensament estratègic i la passió pel que fas.

Declaracions del regidor de Joventut, Mateu Soler.

Aquestes ‘Jornades Joves Emprenedors’ conclouran dissabte 19 de desembre amb una exposició en què diferents joves emprenedors mostraran al públic el seu producte o servei en el Claustre de Sant Domingo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT