JOGUINES, DECORACIÓ, CONCERT, CONFERÈNCIA I SOPARET

72

Des de dijous, recollim la programació sociocultural programada a Pollença i, demà, dissabte 15 de desembre, l’activitat tornarà ser intensa continuarà la recollida de joguines al Claustre, hi haurà un taller de decoració de Nadal a can Llobera, un concert de l’Acadèmia 1830, una conferència sobre “Ones gravitacionals” i un soparet de Nadal de l’AVVP.

Aquí teniu les activitats d’avui divendres.

Recollida de joguines al Claustre

Avui, divendres, entre les 16 i les 18 hores, i demà, dissabte 15 de desembre, entre les 10’30 i les 12’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, l’associació Cap de Fibló recollirà joguines per al Mercadet/intercanvi de joguines de diumenge 16 de desembre, en el qual es podran intercanviar i/o comprar jocs i juguetes recol·lectades entre demà i demà passat. A més a més, hi haurà menjar, beure, música i bon ambient.

PUBLICITAT

Taller de decoració: hivern i Nadal

Demà, dissabte 15 de desembre, a partir de les 11 hores, a can Llobera, hi haurà un taller de decoració: hivern i Nadal.

Com en altres edicions, la idea és ambientar la sala infantil de can Llobera a l’estació que som a punt de començar. Aquesta activitat està pensada per a infants a partir de 3 anys, acompanyats d’algun adult.

Conferència: “Una experiència a la Volvo Ocean Race”

Aquest dissabte a les 19 hores al Reial Club Nàutic del Port de Pollença, tots els afeccionats a la nàutica tenen una cita. Ugo Fonollá. Fonollà va navegar amb el Mapfre a la Volvo Ocean Race com a reporter a bordo. El títol de la conferència és “Una experiència a la Volvo Ocean Race”. L’entrada és gratuïta.

“Cantates de Bach” amb Acadèmia 1830

Demà, dissabte 15 de desembre, a les 19 hores, a l’església del Convent de Pollença, Acadèmia 1830 oferirà un concert monogràfic de “Cantates de Bach”, un concert durant el qual la soprano Irene Mas i el baix Tomeu Bibiloni actuaran com a solistes del cor i l’orquestra d’Acadèmia 1830, dirigits per Fernando Marina.
El concert monogràfic de Cantates de Bach començarà amb la Cantata BWV 82 Ich habe genung per a baix i orquestra, continuarà amb la Cantata BWV 84 ich bin vergnügt per a soprano i orquestra i acabarà amb la cantata BWV Wachet auf.
L’entrada a aquest concert és gratuïta.

Conferència d’Alícia Sintes sobre “Ones gravitacionals: Explorant l’Univers”
Demà, dissabte 15 de desembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, Alícia Sintes oferirà una conferència sobre “Ones gravitacionals: Explorant l’Univers”.

Sopar de Nadal de l’AVVP

Demà, dissabte 15 de desembre, a les 20’30 hores, a Son Sant Martí, hi haurà el Sopar de Nadal de l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP).
Com l’any passat, a les 20’30 hores, a la plaça del Monument, un autobús recollirà els assistents. Havent sopat i fet festa, els retornarà allà mateix.
El preu del sopar i de l’autobús és de 25 euros per als socis de l’AVVP i de 35 euros per als no socis, i les places són limitades. Per tant, és probable que ja no quedin places. Això no obstant, si algú està interessat en anar al Sopar de Nadal de l’AVVP que es posi en contacte amb Mateu (tel. 629635727) o Tomeu (655815559).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT