JOAN MIQUEL OLIVER OBRE EL FESTIVAL AMB EL DISC PEGASSUS

379
Joan Miquel Oliver. Pegassus
Més artista que músic, Joan Miquel Oliver vendrà avui vespre acompanyat de Jaume Manresa (piano) i Xarli Olivé (bateria) per presetnar Pegassus.

Tal vegada avui capvespre el veureu per Sant Vicenç. Me va demanar on podria anar nedar, i me va dir que duria els banyadors. Per si un cas, entre els assajos, i el concert que farà avui vespre, a les 22 h. Claustre de Sant Domingo -en motiu de l’obertura del Festival de Música de Pollença- Joan Miquel Oliver, té temps per anar a pegar un capfico.
Anit serà la segona vegada que Joan Miquel Oliver actuï a Pollença. Ho va fer amb la gira del seu anterior disc, Bombón Mallorquí. Respecte aquest nou treball, Pegassus, l’artista explica que per a ell, és la descripció “d’aquell mediterrani idíl·lic que intent trobar dins la Mallorca actual; que encara hi és, tot i que per trobar-lo has d’enfocar bé la càmera, i retallar la imatge”.
El disc, s’ha pensat, enregistrat i produït a l’estudi que l’artista solleric té situat al centre de Palma, on, Joan Miquel Oliver, ajudat per la pràctica de la ciclosofia, els objectes quotidians i l’observació de l’univers infinit, segueix a la recerca d’emocions, que es converteixen en discs.
I ja en van tres en solitari; Surfistes en càmera lenta (2006), Bombón Mallorqui (2009), i Pegassus (2015), discs que ell concep, artísticament, com col·leccions de cançons.
D’aquesta trajectòria, de la concepció del seu darrer disc, Pegassus, del seu món interior i del seu pas per Pollença és del que parlàrem despús-ahir, amb Joan Miquel Oliver qui ens va rebre al seu estudi amb les portes i el cor obert.
Vam parlar de música, de poesia, de llengua, cultura i de política. Una conversa que es plasmarà en una entrevista que podreu llegar al pròxim número en paper de Punt Informatiu Pollença, que serà al punts de venda habituals dia 29 de juliol.
Per al moment, avui vespre, anau i gaudir de Joan Miquel Oliver i Pegassus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT