I EN JOAN MAS 2018 SERÀ…

1214
Joan Vanrell, Joan Mas de 2018.

Aquest 2018 l’heroi pollencí Joan Mas estarà representat per Joan Vanrell que, amb 1.541 vots, ha estat el candidat més votat dels vuit que es disputaven aquest càrrec. El nom de l’home que al simulacre de Moros i Cristians de 2018 donarà vida a Joan Mas, s’ha sabut passades la una i mitja de la matinada, després d’una llarga nit electoral degut a la gran quantitat de candidatures que es presentaven, sobretot, a Joan Mas, però també a l’Ajuntament Vella i a Dragut, Lloctinent i Abanderat.

Molt lluny de Vanrell, Jaume Bestard amb 477 vots ha estat el segon candidat més votat. Cap dels altres candidats no ha arribat als 400 vots.

Dels 3.441 votants, fins a 3.424 han dipositat la papereta blava dins l’urna.

Les eleccions que s’iniciaren el divendres 13 de juliol i han acabat el dissabte 14 de juliol amb els noms de qui representaran Joan Mas, Dragut, Lloctinent i Abanderat, així com també l’Ajuntament Vella, des de puntinformatiu.cat, volem donar l’enhorabona als guanyadors:  Sebastià Crespí, Guillem Morro, Josep A. Perelló, Biel Colom, Sebastià Vila, Miquel Cerdà, Antoni Cerdà i Joan Vanrell. Ànims i molta sort!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT