JOAN CARLES MARCH RECONEGUT COM A CIUDADANO DE ORO

640
Joan Carles March rep el plat que l'acredita com a Ciudadano de Oro del club esportiu Ciudad de Granada, un guardó que es completarà amb un servei d'honor a realitzar en un partit oficial quan comenci la lliga.

El metge especialista en Salut Pública, Joan Carles March, va rebre ahir, 2 de setembre, la distinció de Ciudadano de Oro que lliura Ciudad de Granada, un club esportiu de gran tradició i activitat a Granada.

Durant aquesta pandèmia, un dia a la setmana, en dimecres o en dissabte, Joan Carles March ha participat en un programa de ràdio muntat pel club Ciudad de Granada, per donar consells sobre la covid-19 i responent preguntes i dubtes que li plantejaven. Aquesta ajuda ha estat reconeguda per part del club esportiu, amb el reconeixement de March com a Ciudadano de Oro.

A l’acte de lliurament del plat commemoratiu com a Ciudadano de oro al pollencí Joan Carles March, hi va haver el president del club Ciudad de Granada, Francis Lozano, i alguns entrenadors dels seus equips.

El club esportiu Ciudad de Granada, un referent

El club esportiu Ciudad de Granada va néixer el 16 de novembre del 2004, a iniciativa d’un grup de pares, desitjosos de formar part d’un projecte esportiu i professional. La seva intenció era desenvolupar un club esportiu de base que combinàs l’autoexigència del futbol i la formació.

PUBLICITAT

A dia d’avui, el Ciudad de Granada és una entitat esportiva reconeguda al conjunt d’Andalusia. No debades, el Club ha assolit el major guardó que atorga el futbol andalús, convertint-se així en el millor equip de tota la Comunitat.

La consolidació definitiva del Club l’ha situat, per mèrits propis, en un lloc de privilegi del panorama futbolístic provincial i autonòmic. El repte fonamental del Club és formar en valors, mitjançant el futbol, ​​a un gran nombre de joves futbolistes que formen part de l’entitat. L’afronten amb la màxima il·lusió.

“L’ahir és història, el demà és misteri, avui és un regal que anomenem present” és la consigna del club esportiu Ciudad de Granada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT