“JO SOM A CASA”: UNA IMATGE

188
Dibuix de Joan Salas.

El dilluns 6 d’abril, els alumnes d’ESO de l’IES Guillem Cifre de Colonya que participaven en el treball sobre el confinament foren instant a posar una imatge que representi o que t’inspiri aquesta etapa: una foto, un dibuix…

Els mateixos alumnes varen nomenar el conjunt de reflexions sobre el confinament “Jo som a casa”, un títol inspirador regal de l’alumne Xavier. Si voleu saber les respostes de les dues primeres preguntes, podeu accedir-hi a través de l’enllaç: “Què vares pensar…?” i “Com reaccionares…?”

PREGUNTA 3. Una Imatge

JOAN O. En relació a la pregunta que ens vares enviar, he recollit la foto d’una persona tancada perquè per més que volguem sortir no podem i esteim destinats (obligats ) a quedar -nos dedins  

JÚLIA Crec que per ara aquesta és una de les imatges que més representa el meu confinament. En aquest moment el que més prioritz és la comunicació o la distracció. Quan estic un poc desanimada o acab les idees, per distreure’m crid a qualcú o escolt música.

PUBLICITAT

JOAN S. El dibuix representa que quan nosaltres ens aturam de seguir la vida quotidiana i un exemple seria el confinament que actualmente seguim, la natura ens ho agraeix.

TERESA Aquesta imatge em transmet tranquil·litat, perquè cada cop que em sent agobiada o estressada surt aquí i hem relax i pens amb el que estam vivint.

ESTEVE Aquesta foto representa el que és per jo el confinament. Hi ha altres coses que també el representen, però sobretot la família, ja que haurem d’estar molts de dies amb ells i ens haurem d’ajudar mútuament, sobretot aquests dies de confinament a casa. Mirant la part bona, podrem estar més temps amb ells i fer coses junts: mirar pelis, jugar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital