“JO SOM A CASA”: QUÈ T’AGRADARIA FER?

142
Foto: Elisenda Campomar.

El dimecres 22 d’abril, els alumnes d’ESO de l’IES Guillem Cifre de Colonya que participaven al treball sobre el confinament varen rebre la seguen pregunta: Què és el primer que t’agradaria fer quan puguis sortir al carrer? Pots posar més d’un exemple.

Els mateixos alumnes varen nomenar el conjunt de reflexions sobre el confinament “Jo som a casa”, un títol inspirador regal de l’alumne Xavier. Si voleu saber les respostes de les tres primeres preguntes, podeu accedir-hi a través dels enllaços: “Què vares pensar…?”,Com reaccionares…?” i Una imatge.

PREGUNTA 4.- Què t’agradaria fer?

TERESA El primer que faré serà anar a caminar pel camp, jugar  a volei i quedar amb les meves amigues. Però sobre tot respectar les condicions per no tornar a recaure.

ÀNGELA El que més desig quan surti al carrer és abraçar els meus amics i a la família, veure els meus cosinets que a un encara no l’he pogut veure, passejar pels carrers del nostre poble i fer qualque festeta.

PUBLICITAT

ELISENDA  Anar a sopar a la platja, fer un dinar amb els amics i anar d’excursió.

MIQUEL ÀNGEL Jo personalment pens que el que vull fer és quedar amb els meus amics i poder estar amb ells, ja que fa molt que no ens veim. També vull anar a tennis i fer fotografia i anar a colcar amb bicicleta ja que són les coses que més m’agraden.

JOANA AINA Passejar, anar a la platja, anar de compres, retrobar-me amb la família i els amics

PAU El primer que faré en sortir del confinament, serà sortir a veure tots els meus familiars i amics. El que també faré en sortir serà anar al Burguer King a menjar-me una hamburguesa.

CATALINA El primer que voldria fer seria anar a veure els meus padrins i família, estar amb ells i compartir les experiències i emocions d’aquest confinament. A més m’agradaria anar a nedar a la Cala o Formentor amb les meves amigues. I, per acabar, m’agradaria tornar a estar amb contacte en la naturalesa, per tant m’agradaria anar d’excurió o aprendre submarinisme.

PERE Poder quedar amb els amics

JOAN S. M’agradaria el primer de tot veure els meus amics, quedar amb ells i també el que faria seria anar a fer esport i tenir contacte amb defora etc…

MARIA El primer que m’agradaria fer al sortir al carrer seria anar a veure als meus padrins i les meves amigues, encara que lo millor per això s’ha d’esperar una mica més. M’encantaria  anar a córrer i poder sentir l’aire a la cara després de tant de temps o anar a la platja un dia d’aquests que fes sol i nedar amb l’aigua encara congelada.

AINA El primer que vull fer és visitar els meus familiars i també vull veure les meves amigues i fer alguna cosa conjunta. A més, quan sortiguem, m’agradaria anar a córrer per defora i disfrutar d’estar al carrer.

NEUS Anar a ca la meva padrina a donar-li una abraçada. Jugar a bàsquet

CARLOS El primer que faria seria,anar a veure a nus amics, després tornar a jugar a futbol amb més ganes que mai,i celebrar qualque festa. I tu que faries?

IRIS Ells primers dies el que faria es quedar amb els meus amics, i anar a veure a la meva família. Sortir de festa i poca cosa més.

Imatge triada per Esteve Llobera.

GUIEM En poder anar a sortir al carrer el primer que faré es quedar amb el meu millor amic a fer un gelat, després m’agradaria anar a fer una volta amb la moto i anar a caminar fins al pont romput i caçar els pokémons que estiguin més lluny de casa meva…

ESTEVE Pues…el primer o segon que faria seria anar a veure als meus amics, ja que només els veig de tant en quan per videoconferència i els enyor molt. El primer que faria si o si , apart dels meus amics, seria anar a veure a la meva família que no he pogut veure o visitar durant tots aquests dies de confinament. Tornant al tema dels meus amics, supòs que quan acabi tot celebrarem una festa celebrant que tornem a estar junts o algo així, per tant…esper que passi el més ràpid possible. Jo i tothom!!

XAVIER El primer que faria seria anar a veure els amics i fer una gran festa per celebrar que tornam a estar junts un altre cop

NÚRIA P. Si som sincera és una pregunta que he pensat molts de pics i he arribat a la conclusió que seria anar a veure els meus padrins però el que més vull/necessit d’ells és una abraçada, ja que com tenc un cus els he anat a veure però només ho podia fer a través d’una finestra. Una hora després el que faria seria anar a veure tots els meus amics i estaria amb ell la resta del dia.

YARIS Jo faria lo mateix que en Marquet, hahaha!, però jo també crec que això encara durarà molt per tornar a la normalitat

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT