“JO SOM A CASA”: MÚSICA

181
Imatge triada per Joan Manuel Seguí.

El divendres 22 de maig, la pregunta en relació al confinament demanava: Quina és la música que has escoltat en aquesta etapa? Què et suggereix?

Els mateixos alumnes varen nomenar el conjunt de reflexions sobre el confinament “Jo som a casa”, un títol inspirador regal de l’alumne Xavier. Si voleu saber les respostes a les quatre primeres preguntes, podeu accedir-hi a través de l’enllaç: “Què vares pensar…?“, “Què recordes…?“, Una imatge i “Què t’agradaria fer…?“, Diari d’Anna Frank, Camps de refugiats i Quedar-se sense feina.

PREGUNTA 8.- Música

ELISENDA Durant el confinament he escoltat tot tipus de música ja que, crec que com tothom, hi ha hagut molts de moments en què estava trista, contenta, enfadada… I depenent de l’estat d’ànim escoltava una música o l’altra.

JOANA AINA He escoltat diferents tipus de música però sobre tot música que em suggereix alegria i tranquil·litat.

PUBLICITAT

JÚLIA. Durant aquesta etapa els meus gusts musicals han anat variant molt segons el meu estat d’ànim. Quan estava una mica  més nerviosa m’he aturat a cercar i descobrir música més relaxant, però també en els moment que em trobava més alegre he aprofitat per escoltar cançons més animades i sobre tot, cançons catalanes que són les que més em recorden l’estiu.

TERESA Durant aquesta etapa he escoltat molts de tipus diferents de música, però sobre tot he escoltat música en català i em suggereix alegria i esperança. Et recoman escoltar “Somriurem” de Txarango

PAU La música que més he escoltat durant aquesta etapa ha estat la d’OT. Em suggereix alegria i m’encanta.

KEVIN “Sobreviviré” del “Duo Dinàmico”

NEUS. La música que he escoltat és regggeton, però d’aquestes que no diuen insults. En moments que pens en tot això que està passant em suggereix alegria

IRIS La musica que he escoltat es de estiu, també escolt molt en Melendi, el cual m’ agrada. Me suggereix tranquilitat o emoció i motivació, depèn del que faig.

CARLOS Un poc de reg,un poc de relax. Me suggereix tranquil·litat i suavitat

ESTEVE Durant aquest temps de confinament (que ja no és tant de confinament perquè ja podem sortir més) escolt molt tipus de cançons segons el dia. Hi ha dies que m’aixec i escolt músiques més tipus reggaeton o més tipo de festa per animar-me o també hi ha dies que m’aixec i escolt músiques més de relax o tranquil·litat. Però en general, solc escoltar música que m’animi a seguir endavant, a estar content, a motivar-me, etc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT