JAZZ, MANTRA D’STOCKHAUSEN I POEMES A NAI

576

Aquest cap de setmana arriba carregat d’oferta cultural.

Avui, divendres 26 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, el saxofonista Ben Van Gelder, el guitarrista Reinier Bass, el pianista Xavi Torres, el contrabaix Marco Lohikari i el bateria Teo Salva, oferiran un concert de jazz dins el marc d’Alternatilla Jazz Festival.

Demà, dissabte 27 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, es clausura el Festival amb Mantra de Stockhausen amb Tomeu Moll-Mas i Albert Díaz al piano i Remmy Canedo a l’electrònica; un concert de fusió a partir d’una peça conceptual com el Mantra de Stockhausen, que es transformarà amb l’ajud de l’electrònica.

Finalment, diumenge 28 d’agost, a les 21 hores, al Terrat del Club Pollença, l’actor Pep Tosar acompanyat a la guitarra per Joan Arta retran homenatge al poeta Miquel Àngel Riera amb un espectacle titulat Poemes a Nai que, tanmateix, inclou poemes d’altres poemaris del poeta manacorí.

PUBLICITAT

Miquel Àngel Riera forma part de la generació d’escriptors de postguerra i, a parer de Pep Tosar, “era un poeta antidepressiu”. Els seus poemes, d’una bellesa extraordinària i molt treballada, però sobretot d’una fortalesa emotiva, fan de Riera “un poeta molt fàcil d’escoltar i de comprendre. Un surt confiant més en si mateix i creient que tot val més la pena”, diu Tosar.

Ara fa 26 anys que Pep Tosar, acompanyat per Lluís Massanet a la veu i per Joan Bibiloni a la guitarra, varen estrenar Poemes a Nai, l’espectacle que, des del passat mes de gener, representen el mateix Pep Tosar acompanyat aquesta vegada per Joan Arta.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT