JAUME RULL FA SUBCAMPIÓ D’ESPANYA D’HELIX I PARTICIPARÀ AL MUNDIAL AMB L’EQUIP NACIONAL

350

El 12 de setembre va tenir lloc a Sevilla la darrera prova del Campionat d’Espanya de tir a hèlix Fan32. Jaume Rull Capllonch va quedar en segona posició empatat amb el tercer, per la qual cosa es va fer una tirada de desempat a la qual el pollencí va fer 12 de 12, mentre que el seu contrincant, també de les balears, va fer 11 de 12.

Ara Rull està convocat per participar al mundial amb l’equip nacional de tir. El III campionat del món de Fan 32 tindrà lloc entre els dies 30 de setembre i 3 d’octubre a Somontes, Madrid.

El tir d’hèlix és una modalitat de tir al vol que consisteix en disparar sobre un blanc mòbil inert format per un plat que està inserit en un suport plàstic proveït de dues aletes. Un motor elèctric manté a el conjunt girant i retingut a la màquina llançadora. Quan es demana l’hèlix, la màquina deixa lliure el conjunt que s’eleva descrivint una trajectòria aleatòria. S’utilitzen les mateixes armes i municions que en el tir al colom i constitueix un substitutiu d’aquest, ja que a molts països ha quedat prohibit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT