JA SÓN 45 ELS POSITIUS DETECTATS A LA RESIDÈNCIA DEL PORT DE POLLENÇA

1497
Foto: Ib3.org

Segons ha informat aquest matí a Ràdio Pollença la coordinadora del Centre de Salut de Pollença, Alejandra Valero, els contagis per coronavirus d’usuaris de la residència Séniors del Port de Pollença ja arriben a 45, mentre que hi ha 8 treballadors contagiats.

Com informàrem a aquest article, el dia 5 de desembre es va detectar un brot a la residència del Moll a causa d’un ingrés a l’Hospital d’Inca d’un resident que havia patit un ictus. El mateix dia es va detectar un altre cas d’un usuari que tenia símptomes. El dia següent es va activar el protocol i des de la Central de Vulnerables s’inicià un cribatge, primer entre els contactes i després entre la resta de residents i treballadors. En un principi es detectaren 14 positius entre els residents i 4 entre els treballadors. Avui els positius detectats ja són 45, de 110 usuaris que hi ha actualment a la residència.

Les proves PCR del cribatge s’han realitzat des d’una UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). Per aquest motiu, els positius no figuren entre els casos detectats al Centre de Salut de Pollença i dels quals informam diàriament a puntinformatiu.cat

Tots els usuaris de la residència que han donat positiu estan essent traslladats, mentre que els treballadors contagiats passaran la quarantena als seus domicilis. La doctora Valero ha destacat que la gran majoria de positius es troben bé, i que hi ha 3 o 4 hospitalitzats.

PUBLICITAT

La residencia Séniors Pollença ha estat intervinguda per la Conselleria de Salut juntament amb la residència Séniors Inca i Sant Lluís.

Segons ha informat la doctora Valero a Punt Informatiu, tot i que els positius s’han produït al municipi, la Conselleria de Salut té en compte si es tracta d’un focus controlat o d’un contagi comunitari a l’hora de prendre mesures com el tancament perimetral.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT