JA SE SAP QUI SERÀ DRAGUT, LLOCTINENT I ABANDERAT AQUEST 2019

1413

Andreu Cladera, Jaume Llompart i Martí Cifre representaran Dragut, Lloctinent i Abanderat al simulacre de Moros i Cristians de 2019 en obtenir 1.398 vots i imposar-se a les altres dues candidatures que s’imposaven.

La segona candidatura més votada ha estat la formada per Joan Miquel Seguí, Joan Bestard i Guillem Mascaró que han fet 1.225 vots i la tercera, la integrada per Rafel Vilanova, Joan Mir i Guillem Vila que han aconseguit 471 vots.

En total, 3.094 persones han dipositat la papereta groga, amb què s’elegien els candidats dels càrrecs dels Moros: Dragut, Lloctinent i Abanderat.

Les eleccions als càrrecs del simulacre de Moros i Cristians de 2019 han començat a les 18 hores, al carrer Pere Josep Cànaves, on a les 23’30 hores, s’ha iniciat el recompte de les paperetes per a Dragut, Lloctinent i Abanderat.

PUBLICITAT

En aquests moments han començat a comptar els vots per elegir Joan Mas. Tan aviat com se sàpiguen el nom de l’heroi pollencí, puntinformatiu.cat en donarà la informació.

Sabeu qui varen representar Dragut, Lloctinent i Abanderat fa 10 anys?

Aquell 2009, hi havia nou candidatures que optaven als càrrecs dels Moros. Sí, sí, nou, ho heu sentit bé? Els guanyadors, Antoni Cànaves, Miquel Fuster i Jaume Torrendell varen ser Dragut, Lloctinent i Abanderat amb només 21 vots de diferència respecte la segona candidatura més votada.

Els vots per als candidats a Dragut, Lloctinent i Abanderat es repartiren així:

  1. Antoni Cànaves, Miquel Fuster i Jaume Torrandell (655)
  2. Jaume Oliver, Antoni Cifre “Bona Llum” i Jaume Rull (634)
  3. Tolo Cerdà, Manuel Duran i Joan Vives (563)
  4. Pedro Pons “Fufo”, Felip Campomar “Bar l’Entrada” i José A. Campomar “Saliva” (335)
  5. Joan Bota, Toni Bota i Rafel Bota (321)
  6. Miquel Vives “Torreta”, Rafel Vilanova i Antoni Melià (305)
  7. Jaume Vives, Joan Salas i Pedro Bernal (263)
  8. Xisco Bibiloni, Joan Vives i Moisès Barbero (162)
  9. Joan J. Cerdà de “Can Corretja”, Joan Cifre de “Can Perdiu” i Pedro Seguí de “Can Noble” (67)

Aquell any 2009, Monti-Sion estava en obres, restauració i modernització de les dependències de l’Ajuntament. Per aquest motiu, les votacions es feren a la plaça Vella. Tanmateix, també s’ha de tenir en compte que hi havia una important quantitat de candidatures per als als càrrecs dels Moros (9).

Amb el dubte de si va ser pel canvi d’escenari o per la gran quantitat de candidatures, el 2009 es va batre un rècord de participació amb fins a 3.305 vots en el cas de Joan Mas i dels capitosts dels Moros, un miler més que just l’any anterior, el 2008, quan hi va haver 2.362 votants.

Voleu saber més coses de les eleccions als càrrecs del simulacre de Moros i Cristians de 2009? En saber el nom de Joan Mas, contarem més cosetes d’aquelles eleccions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT