INTENS I VARIAT CAP DE SETMANA

574

L’agenda d’aquest cap de setmana és intensa i variada. D’entre els diferents actes programats per aquests dies, els pollencins poden fer un tast literari, aproximar-se a un tipus de teràpia oriental, fer esport o participar en una ballada.
Demà, dissabte 12 de març, a les 20 hores, a l’església del Roser, s’inaugurarà oficialment l’Any Ramon Picó i Campamar. El literat pollencí serà presentat amb un recital a càrrec del poeta i rapsode, Bernat Cifre, i un concert de música del temps de Ramon Picó i Campamar, a càrrec de la Banda de Música de Pollença. La part oficial anirà a càrrec dels representants institucionals entre els quals cal destacar l’assistència del Rector de la Universitat de les illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, i del director de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), Josep Ramon Cerdà.
El mateix dissabte 12 de març, també a les 8 del vespre, però a l’Ateneu (carrer Metge Sureda, 8), la massatgista, Cristina Prat, oferirà una conferència titulada “Shiatsu, de Japó a Pollença”, amb l’objectiu d’introduir el públic en general als beneficis d’aquests massatges terapèutics d’origen oriental.
El matí del diumenge 13 de març, a les 11 hores, a l’aparcament de Can Bach (rere la Renault), hi ha la concentració per pujar al Puig com a entrenament per a la Women’s Marathon. Aquest entrenament és obert a tothom, dones i homes. Per fer-lo, no cal avisar, basta presentar-se allà a l’hora indicada. Ara bé, si volen quedar al dinar que faran allà dalt, ho han de comunicar prèviament a través del Facebook de Women’s Marathon.
Finalment, el mateix diumenge, a les 11’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, l’Escola de ball de bot d’Aires de la Cala farà una mostra de ball i ballada popular, a la qual participaran els Xeremiers Orats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT