INFORMACIÓ, CULTURA I ENTRETENIMENT AL NOU PUNT INFORMATIU

209

Un bon dia per sortir al porxo amb el nou Punt Informatiu Pollença i llegir totes les notícies que afecten el municipi de Pollença. I és que avui ha sortit el darrer número, al qual us contam l’increment de contagis pel nou coronavirus que hi ha hagut aquest agost; per què costes pretèn sancionar empreses de Pollença; per què la Guàrdia Civil va detenir un policia local; a qui s’han donat els reconeixements Clara Hammerl d’enguany; com ho podem fer per ajudar a persones a l’atur amb els garrovers de ca nostra; com serà el curs escolar 2020/21; i moltes notícies més.

Però també hi ha molts reportatges d’aquells per passar una estona entretinguts arreplegant coneixement. Per exemple Ramon Reig ens explica com va ser l’atac de Dragut a Cullera abans de venir a Pollença; Mateu Cerdà ens parla de les cases senyorials de Can Cànaves i Can Butxaca; Juan M. Torres ens conta on és i d’on ve el nom de Can Tirana; Pere “Morou” escriu els seus records post-Patrona… i moltes, moltes coses més.

El nou PiP 597 el podeu trobar a papereries, benzineres i estancs del Pollença, i també a la redacció del Punt Informatiu a la plaça de ca les Munnares. Bon profit!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT