INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ D’AGUSTÍ CENTELLES AL CLUB

210

Avui, dissabte 1 d’agost, a les 20’30 hores, al Club Pollença, s’inaugura l’exposició del fotoperiodista Agustí Centelles “Positius d’època 1934-1939”, una mostra que es podrà visitar fins al 20 de setembre.

Es tracta de fotografies que comprenen el cop d’estat i el front d’Aragó, un moment convuls que Agustí Centelles va saber captar amb tota la duresa, però sense defugir de l’humanisme.

Fotoperiodista de reconegut prestigi, Agustí Centelles va saber retratar a través de l’objectiu de la seva càmera part de la història de la Segona República, la Guerra Civil i del camp de concentració de Bram, on fou reclòs.

En el marc d’aquesta exposició “Positius d’època 1934-1939”, el dia 28 d’agost, a les 20’30 hores, la historiadora de l’art Maria Fernanda Vanrell Coll impartirà una conferència titulada “Aproximació a l’obra d’Agustí Centelles”.

PUBLICITAT

Altres activitats per avui 1 d’agost

A les 17 hores, als Jardins Joan March i organitzat pel Club d’Escacs Pollença, hi ha el Torneig d’Escacs Patrona de Pollença. Si no us heu inscrit i encara queden places, podeu posarves en contacte amb els organitzadors a través del telèfon 680 844 087 o del correu electrònic clubescacspollennsa@outlook.es

A les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà “Contacontes de rialles” a càrrec d’Emmanuel Danet. L’aforament és limitat i el preu de l’entrada és d’un euro que es destinarà a benefici del rebost solidari dels Serveis Socials.

I, a les 22 hores, a la plaça de ca les Monnares, hi haurà cinema a la fresca. Es projectarà el film Mula de Clint Eastwood. L’aforament també és limitat i el preu de l’entrada és d’un euro que es destinarà a benefici del rebost solidari dels Serveis Socials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT