IMPORTANT VICTORIA DE LES JUGADORES MINI ESPECIAL DEL BÀSQUET POLLENÇA

247

Les jugadores de l’equip Mini Femení Especial del Bàsquet Pollença varen disputar aquest cap de setmana un partit d’infart que les va convertir matemàticament en les campiones de la fase regular de la lliga. Guanyaren per la mínima, 77-78, dins la pista de La Salle gràcies a un tir lliure encertat en els darrers segons del partit, que va acabar entre llàgrimes d’alegria i tensió per importància de la victòria aconseguida i la dificultat del partit.

Així les jugadores pollencines continuen imbatudes a falta d’un partit, i el fet de ser matemàticament les campiones les hi dona el dret de ser les amfitriones del Campionat de Mallorca. Aquest campionat es disputarà els propers 3, 4 i 5 de Maig al pavelló de Pollença en el que promet ser un altre cap de setmana màgic al pavelló del poliesportiu de Pollença.

Una jugadora i un jugador del Club Pollença al Campionat d’Espanya

Marina Colom, jugadora de categoria Mini Femení Especial, i Miquel Ochogavía, de categoria Mini Masculí Especial, nascuts ambdós el 2007, han estat convocats per representar la selecció Balear Mini als Campionats d’Espanya. Aquest Campionat Minibasket de seleccions autonómiques se celebrarà a la ciutat de San Fernando (Cadis)i comptarà amb 38 selecciones, 456 jugadores/as d’11 i 12 anys i més de 100 entrenadors i tècnics,

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT