II FIRA D’ARTESANIA PER A UNA NIT D’ESTIU

838

Aquest dissabte 22 d’agost, als jardins Joan March de Pollença, se celebrarà la II Fira d’artesania d’estiu. La Fira obrirà a les 19 hores i tancarà a les 2 de la matinada, encara que, entre les 22 i les 24 hores aturarà l’activitat per no destorbar el concert de la cantaora Estrella Morente amb què es clausurarà el Festival.
La Fira d’una nit d’estiu és una iniciativa impulsada des de l’Associacioó d’Artesans de Pollença, responsables també de la Fira d’Artesania que organitzen cada any per novembre.
La idea de crear aquesta germana petita de la Fira d’Artesania de novembre pel mes d’agost és per aprofitar la gran afluencia de visitants que visiten l’Illa; i mostrar que Mallorca és molt més que sol i platja; és tradició i ofici, feina ben feta, artesanal i contemporánea.
En definitiva, que a Pollença, hi ha un grup de persones que creuen que hi ha una alternativa viable a la macro-industrialitzacio del mercat. Artesans que ofereixen i defensen un producte de qualitat, amb carácter, identitat i etic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT