I SANT VICENÇ VA SER UNA FESTA… FIRA DE LA CERVESA I MERCAT ARTESÀ

1325
Bona gent, bona música i bona cervesa varen fer de la Fira de la Cervesa i del Mercat Nocturn, una jornada màgica. Foto Jaume Reinés.

Entre les 11 del migdia i les 11 de la nit d’ahir, diumenge 19 de juny, Sant Vicenç va ser una festa, una festa d’aquelles en què tothom troba el seu lloc: hi havia qui feia una cerveseta a la platja abans d’anar a dinar, altres feien tertúlia entorn a la barra que havien muntat per tastar diferents tipus de cerveses artesanes locals i internacionals; molts foren els que aprofitaren per anar a dinar a alguns dels molts restaurants que hi ha a Sant Vicenç abans o després de passar per la Fira; l’horabaixa, l’ambient es va anar encalentint i després d’unes hores de Dj Set Sing Sing Sing, acompanyà les converses de sobretaula d’un dia assolellat i fresc a l’esplanada de cala Molins.
A continuació, el grup de swing Long Time No Swing, va posar ritme i espectacle al capvespre del 19 de juny, i el mercat d’artesania delimitaven l’espai de la festa, mentre el públic badocava i conversava en un ambient amb olor de festa de poble.
Per acabar, el grup de folk fusió Boc va posar punt i final a la Fira de la Cervesa Artesana i Mercat d’Artesania amb què aquest 2016, la Cala Sant Vicenç ha inaugurat l’estiu. Cares conegudes i desconegudes, bona música, bona cervesa i bona gent feren d’aquest diumenge 19 de juny, un esdeveniment que els sanvicenters alabaren força per la qualitat i per l’adequat a l’espai.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT