I LA IMATGE GUANYADORA DEL CONCURS “EL MEU HORT” ÉS…

864
Magdalena Luís amb el llibre La cuina del tradicionari, premi per haver estat la guanyadora del concurs de fotografia "El meu hort".

Els pollencins estam molt orgullosos dels nostres horts, i això ha quedat demostrat amb l’elevada participació que ha tengut el concurs “El meu hort”.

El 14 de juliol a la web puntinformatiu.cat posàrem en marxa un concurs, animant els lectors a enviar fotografies del seu hort o de les seves hortalisses i, a la vegada, a votar quina foto els agradava més. Cada imatge es podia puntuar amb 5 punts com a màxim.

Fins al 28 de juliol rebérem per email i per Whatsapp fins a 43 imatges d’horts de tota Pollença. Aquest dia se seleccionaren les 10 imatges que havien obtingut una millor mitjana a la votació, i s’obrí una segona votació, a través de la qual els lectors només podien triar una d’aquestes deu imatges finalistes.

Ahir, dilluns 3 d’agost es va tancar la votació. Aleshores, es va poder saber quina havia estat la imatge més votada i, per tant, guanyadora del concurs “El meu hort”.

PUBLICITAT

Cada lector només va poder votar una vegada i triar una sola imatge. En total, varen votar 132 lectors i la imatge més votada va ser “Regam i recollim amb els més petits de la família” de la família Gamundí Luís, que ha estat triada per un 23,7 per cent dels internautes.

La segona classificada va ser per a “Pebrer de baldufa” de Joana Aina Bennassar, que va tenir un 17,4 per cent dels vots. I en tercera posició es va produir un doble empat amb 18 vots cada una per a les imatges “Les arrels donen el seu fruit” de Maria Rotger Cerdà i “Hort de ma mare” de Margalida Llompart Cerdà.

“Regam i recollim amb els més petits de la família” de Gamundí Luís, 1a classificada

Magdalena Luís, en nom de la família Gamundí Luís, ha passat per l’oficina aquest matí per recollir el premi per la imatge guanyadora: el llibre La cuina del tradicionari, el darrer dels llibres de cuina editats per El Gall Editor.

“Pebrer de baldufa” de Joana Aina Bennassar. 2a classificada
“Les arrels donen el seu fruit” de Maria Rotger Cerdà. 3a classicad
“Hort de ma mare” de Margalida Llompart Cerdà. 3a classificada
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT