I JA TORNA SER DIVENDRES… I JA SOM A NADAL

952
El grup de
El grup de "Las teje y desteje" varen tenir una idea, entre molts pollencins aquesta idea es farà realitat a partir de demà dissabte 10 de desembre, quan l'ambient de Nadal començarà a brillar a Pollença.

En aquesta setmana de dilluns i divendres i diumenges, ja torna ser divendres a Pollença, i a arreu del món. L’agenda s’intensifica i, a partir de demà, dissabte 10 de desembre, començarà a brillar un Nadal molt especial, un Nadal molt participatiu al municipi de Pollença.

Demà, dissabte 10 de desembre, comença l’activitat nadalenca i ho fa de la mà de Comerç Pollença, on hi haurà festa al Port des del matí fins al vespre. Entre les 10 i les 20 hores, als carrers Joan XXIII i Formentor, hi haurà castells inflables, ball, música i animació. A més a més, a les 12 hores, hi haurà ball de pagès amb l’agrupació Aires de la Cala i, a les 16 hores, la Fada Despistada presentarà les cançons del seu darrer disc “La Màgia d’en Cotonet”. Per acabar, a les 18 hores, “Julie i Pep Toni” oferiran un concert per tancar aquet primer dia d’ambient nadalenc en què també s’encendrà la il·luminació nadalenca.

Un dels atractius d’aquest Nadal de Comerç Pollença serà el photocall mòbil que demà s’instal·larà al Port, però que, durant les festes, recorrerà les botigues associades, perquè els clients es facin fotos divertides que després es compartiran al Facebook i que, segons el número de “m’agrada” que aconsegueixin, aconseguiran vals des de vals de descompte fins a premis en metàl·lic de 50 i de 100 euros.

Com des de fa alguns Nadals, Comerç Pollença té en marxa el sorteig de 1.000 euros per gastar en un dia a les botigues associades. Per participar-hi, només s’han de fer compres superiors a 10 euros a les botigues de Comerç Pollença i anar acumulant vals. Dia 31 de desembre es farà el sorteig.

PUBLICITAT

Cal dir que, aquest Nadal, els comerços de l’associació tendran una decoració dins la línia de la decoració de la plaça Major, ja que el grup de ganxetaires de “Las teje i desteje” i altres voluntaris han confeccionat 150 espirals de llana per a les botigues de Comerç Pollença.

De fet, durant el matí de demà dissabte 10 de desembre, a la plaça Major de Pollença, s’instal·larà l’original i participativa decoració de Nadal a partir de la proposta de “Las teje i desteje” i materialitzada per multitud de pollencins.

Tot plegat: demà, dissabte 10 de desembre, entrada de fosca: Nadal brillarà al municipi de Pollença.

En motiu del 15è aniversari de la declaració de l’Albufereta com a reserva natural, avui divendres 9 de desembre, a les 17 hores, al centre cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi haurà la taula rodona “L’Albufereta, 15 anys de protecció”. Hi intervindran el batle de Pollença, Miquel Àngel March; el director general d’Espais Naturals, Miquel Mir, i el director de la Reserva Natural, Maties Rabassa. Durant la taula rodona també se presentarà la Guia d’Orquídies de les Balears.

Demà, el dissabte 10 de desembre, a les 10 hores, a la Marina (ctra. Port de Pollença – Alcúdia), hi ha el punt de trobada d’una visita guiada per la Reserva natural de l’Albufereta en motiu del 15è aniversari. Qui estigui interessat en fer aquesta volta guiada amb un educador ambiental, pot inscriure’s a través del telèfon 971892250.

Per acabar, demà dissabte 10 de desembre, a les 20 hores, a l’Església del Convent de Sant Domingo, hi haurà el darrer concert de l’Alternatilla Jazz in Mallorca de 2016 amb el guitarrista Jesse van Ruller.

Per acabar, diumenge 11 de desembre, a les 19 hores, al Club Pollença, la companyia AuMents torna als escenaris amb Joseph K, una performance innovadora en què dansa i noves tecnologies es donen la mà dins una habitació on tres ballarins s’inspiren amb el personatge de Frank Kafka que dóna nom a l’espectacle. L’entrada a aquest espectacle de dansa és gratuïta.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT