I ELS GUANYADORS DEL CURT CLUB SÓN…

406

Aquest cap de setmana, el jurat de la sisena edició del Curt Club ha fet públics els noms dels guanyadors del certamen de curtmetratges per a joves creadors que organitza el Club Pollença.

El curtmetratge guanyador ha estat Fémur: Atormenrada, un treball de Mar Gost, Dani Gonzalez, Nerea Gost, Clara Gonzalez, Marta Caudet i Adriana Caudet. El premi consisteix en un premi en metàl·lic de 300 euros i un diploma.

Per altra banda, La cistella de Tomeu Plomer, Jaume Reus, Andreu Garcia, Toni Bibiloni i Biel Bota ha estat el finalista. El premi consisteix en un dinar o un sopar al Club Pollença, i un diploma.

D’entre els onze curtmetratges seleccionats per a la final, d’autors pollencins i d’altres indrets de les illes Balears. La veu del jurat va ser unànime i amb poques divergències respecte els guanyadors. En qualsevol cas, apunten que l’amor i l’angoixa es fa omnipresent en gairebé tots els curmetratges presentats.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, el jurat ha estat compost per la polifacètica actriu pollencina Maria Rotger; el publicista també pollencí Lay Aguayo i l’escriptor Miquel Rayó.

Degut a la pandèmia del coronavirus i molt especialment a la situació sanitària a finals de juliol, quan se celebrava la gal·la de lliurament dels premis del Curt Club, aquest 2021 es va decidir prescindir d’aquest acte per evitar aglomeracions. Tot i amb això, avui dimarts 31 d’agost, s’han lliurat els premis als guanyadors.

Des de l’organització del Club Pollença, agraeixen tots els participants per l’esforç de creativitat, ja que, a pesar de les circumstàncies marcades per la covid, l’entusiasme és notable. Per això mateix, els anima a seguir participant en properes edicions del certamen Curt Club.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT