“HI HA PEIX… I PEIX!”, QUAN VENIA L’ESQUADRA A TAULA I A ESCENA

361

“Hi ha peix… i peix!” diu Catalina Solivelles durant el monòleg Quan venia l’esquadra, que aquest cap de setmana farà el bot de l’escena a la taula.
Aquest diumenge 20 de març, a les 19 hores, al Club Pollença, es tornarà a representar la versió teatral de Quan venia l’esquadra, un muntatge teatral d’El somni produccions a partir de la novel•la homònima de l’escriptora Xesca Ensenyat. Dirigit per Joan Fullana i interpretat per Catalina Solivellas, el monòleg gira entorn dels record d’infantesa de Xesca Ensenyat al Moll mariner, un moll en procés de transformació que coincideix amb la postguerra en sentit ampli, amplíssim.
Més enllà del contingut i de la mimesi de Catalina Solivellas com a Xesca Ensenyat, el mar és present durant tot el monòleg; el mar i, és clar, el peix, aliment exclusiu de la dieta dels habitants d’aquell Moll de postguerra. És així que, en un moment donat, Solivellas/Ensenyat assegura que “hi ha peix… i peix!” i aquí bota de l’escena a la taula. I és que, qui vulgui saber la diferència entre “peix… i peix” amb el sentit del gust, aquest dissabte 19 de març, a les 20 hores, al restaurant de Ca na Toneta a Caimari, preparen un sopar inspirat en l’adaptació teatral de Quan venia l’esquadra de Xesca Ensenyat. De fet, el sopar coincidirà amb la primera vegada que l’actriu Catalina Solivellas, germana de les madones de ca na Toneta, actua a Caimari, el seu poble.
El menú basat en Quan venia l’esquadra de ca na Toneta consta de 6 plats i begudes, i val 47 euros sense IVA. Per fer les reserves, podeu enviar un correu electrònic a info@canatoneta.com

La cuinera Maria Solivellas de ca na Toneta de Caimari, prepara un menú basat en Quan venia l'esquadra.
La cuinera Maria Solivellas de ca na Toneta de Caimari, prepara un menú basat en Quan venia l’esquadra.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT