QUI HA DIT QUE LA MÚSICA CLÀSSICA ÉS AVORRIDA?

80
Les instantànies dels inicis del Festival fetes per Micer es mostren al Claustre de Sant Domingo.

El millor dels tòpics és que són fàcilment desmuntables. Per tant, que cregui que la música clàssica és avorrida, hauria d’anar al concert que els Igudesman & Joo oferiran en el marc del Festival de Pollença, aquest dissabte 11 d’agost, a les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo.

Amb un espectacle titulat “A Little Nightmore Music”, adreçat a un públic de 8 a 88 anys, els Igudesman & Joo prometen una vetlada hilarant.

Després dels Igudesman & Joo, el dimecres 15 d’agost, hi haurà el concert del Vogler Quartett que actuaran en el marc del Festival amb el clarinetista solista, el mallorquí Pascual Martínez Forteza i la mezzosoprano Zandra McMaster. A més de la presència de Pascual Martínez Forteza, un músic mallorquí que destaca en l’escena internacional com a un virtuós del clarinet a l’Opera House de Nova York, cal destacar que el compositor Anton Garcia-Abril serà present al concert on s’estrenaran les seves Canciones del jardín secreto per a quartet i solista.

El 18 d’agost, hi haurà el concert familiar que, aquest 2018, anirà a càrrec de Diabolus in Musica que presentaran l’espectacle Operàmida. En aquesta ocasió, el concert és gratuït, però cal treure invitació.

PUBLICITAT

La primera dècada del Festival a través de la mirada de Micer

Les parets del Claustre de Sant Domingo s’han vestit amb instantànies corresponents a la primera dècada del Festival de Pollença a través de la mirada del fotògraf Miquel Cerdà “Micer”.

Es tracta d’imatges dels artistes que aquells anys passaren per l’escenari del Claustre, però també instantànies de l’edifici del Convent de Sant Domingo i, per suposat, dels personatges presenciaren aquells primers anys del Festival; uns anys en què música i art es donaven la mà amb la celebració del Certamen de Pintura i Escultura.

L’exposició de fotografies de Miquel Cerdà “Micer” es va inaugurar en el transcurs del descans del primer concert de la temporada del Festival de 2018, i es podrà visitar durant tot el mes d’agost.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT