GUIA DE TOTA L’ACTIVITAT QUE S’HA VIST AFECTADA PEL CORONAVIRUS

481

Seguint les recomanacions sanitàries de contenció establertes des de diferents institucions per prevenir la propagació del COVID-19, al municipi de Pollença, suspenen l’activitat a:

PRODIS

– Suspenen les activitats dels tallers ocupacionals i d’oci des de dilluns 16 fins al 30 de març.

– Mantenen obert el pis tutelat del Port. Els tècnics de PRODIS continuaran treballant per reforçar els monitors que s’ocupen del pis.

AFAMA

– Afama tanca les portes i anula tota activitat des de dilluns 16 fins al 30 de març.

PUBLICITAT

Associació de Veïns del Port de Pollença:

– Suspeses les classes, els tallers i les activitats socials al Local Social des de dilluns 16 fins al 30 de març.

Centres Oberts:

– Cancel·lada l’activitat dels horabaixes als col·legis Miquel Capllonch del Port i Joan Mas de Pollença des de dilluns fins a nou avís.

Biblioteques

– Les Biblioteques tant de Pollença com del Port han tancat portes fins al 30 de març.

Centres educatius

– Tots els centres educatius del municipi de Pollença: guarderies, escoletes, centres d’educació infantil i primària, i també secundària aturen l’activitat lectiva i extraescolar des de dilluns 16 fins al 30 de març.

Escola de Música

– L’Escola de Música atura les classes, tant individuals com col·lectives a partir de dilluns 16 fins al 30 de març.

Terceres Edats

– Les associacions de les Terceres Edats, tant de Pollença com del Port, aturen les activitats i tallers fins al 30 de març. Els locals socials de Sa Nostra i Mar Blava també tanquen les portes.

Esglésies

– Les Parròquies de Pollença suspenen la totalitat dels actes de Setmana Santa i els funerals es faran a porta tanca amb assistència de la família.

– Es dirà missa tant a Pollença com al Port, sempre que no hi hagi molta gent. No es dirà Missa a l’església de Sant Jordi. Recorden que els feligresos estan dispensats d’anar a Missa i, especialment els grups de risc, els recomanen seguir la Missa per televisió.

– Suspenen la Catequesi i l’excursió programada per aquest cap de setmana, però també la visita programada a la Catedral i les 24 hores per al Senyor. I s’adopten un seguit de directrius dictades per la conselleria de Salut i del Bisbat de Mallorca.

Mercats

– Els Mercat de Pollença es redueix a productes estrictament d’alimentació. En el cas de Pollença, per evitar aglomeracions, es trasllada de la plaça Major a la plaça de ca les Monnares. El mercat de Port de Pollença, de moment, continua igual fins a nou avís.

Instal·lacions i activitats esportives municipals

– Es tanquen al públic totes les intal·lacions esportives municipals i se suspenen totes les activitats esportives, sense excepció, a partir de dilluns 16 de març de manera temporal i indefinida. Des de l’Ajuntament, recomanen quedar a casa des d’avui mateix.

Competicions esportives:

– La Cursa Tomir organitzada per Secció de Muntanya del Club Pollença que havia de tenir lloc el dia 29 de març queda ajornada. Probablement es farà el dia 1 de novembre.

– Les tres curses de la Mitja Marató Pollença que havien de tenir lloc el 5 d’abril queden ajornades. Segons la pagina web de l’esdeveniment està pendent de confirmar la nova data.

– La resta de competicions de totes les federacions queda suspesa. depenent de l’esport es suspenen durant 15 dies o durant un mes, com és le cas de l’atletisme.

A més a més, se suspenen els actes programats per al:

– Divendres 13 de març, a les 19’30 hores, al Club Pollença: posada en escena de Thrill Of Love de Nr2 Production.

– Diumenge 15 de març, a les 12 hores, a la Sala de Plens: Reconeixement Clara Hammerl que aquest 2020 és per a les sanitàries.

– Diumenge 15 de març, a les 17 hores, al Club Pollença: posada en escena de Thrill Of Love de Nr2 Production.

– Diumenge 22 de març, entre les 10 i les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo: Yayoi Matsuri que organitza Onit.

I totes les activitats socials, culturals i esportives organitzades per l’ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT