I ELS GUANYADORS DELS PREMIS POLLENÇA DE LITERATURA 2017 SÓN…

99

Avui, dijous 9 de novembre, a les 20 hores, a Can Llobera, es faran públics els noms dels guanyadors del Premis Pollença de Literatura en la modalitat de narrativa i de poesia. El passat 2016, després d’un període de silenci, es recuperaren els Premis Pollença que, aquest 2017, arriben a la setena edició pel que fa a poesia i a la vuitena edició pel que fa a narrativa.

En la modalitat de poesia, s’han presentat trenta-quatre originals, entre els quals n’hi ha de Mallorca, de Menorca, del Principat i del País valencià, així com també un que arriba des d’Àustria. És possible que hi hagi poetes d’altres indrets, però no fan constar el lloc de procedència.

El jurat del Premi Pollença de Poesia està format per Laia Martínez López, Àngels Gregori i Antoni Xumet.

En la modalitat de narrativa, s’han presentat vint-i-un originals, enviats des de diferents indrets. Això sí, en aquesta modalitat, els originals s’han fet arribar des dels territoris de parla catalana.

PUBLICITAT

El jurat del Premi Pollença de Narrativa està format per Jenn Díaz, Pere Antoni Pons i Pere Joan Martorell.

La resposta dels escriptors, entre els quals hi pot haver autors pollencins tant en poesia com en narrativa, ha estat molt semblat a la de l’any passat quan, després d’un parèntesi de silenci, es recuperaren els Premis Pollença tant en la modalitat de poesia com de narrativa.

Els guanyadors dels Premi Pollença de 2016 foren Joan Pons Bover per la novel·la Un incendi al paradís, i Marcel Riera Bou pel poemari Altres veus. Com ells, a més de l’edició de les obres, els guanyadors dels Premis Pollença de 2017 rebran una dotació econòmica de 5.000 euros en la modalitat de narrativa i de 2.500 euros, en la de poesia.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT