GRAN CONCERT MONOGRÀFIC DE POULENC

103

Aquest diumenge 25 d’abril, a les 19 hores, el Claustre del Convent de Sant Domingo acollirà un gran concert monogràfic dedicat a Francis Poulenc, figura imprescindible de la música francesa del segle XX.

Això serà possible gràcies al treball conjunt de l’Art Vocal Ensemble que dirigeix Llorenç Gelabert i els Musicantes de Mallorca que dirigeix Irina Capriles, així com també la soprano Glòria Berón i el pianista Magí Garcíes.

En aquest concert monogràfic dedicat a la música vocal de Francis Poulenc (1899-1963), s’interpretaran diverses peces. Així, abans d’entrar amb el plat fort, el “Glòria”, el públic escoltarà 3 motetes de Poulenc per a cor a cappella, representatius de la seva época compositiva més intimista i espiritual; entre altres obres de la primera meitat del segle XX per a piano i veu solista.

A continuació, arribarà el “Gloria” de Poulenc, una peça per a soprano solista, cor i piano. Aquesta és una obra de forts contrastos musicals, en què l’harmonia es mou entre la dissonància i luxoses i sensibles progressions d’acords, un contrapunt vigorós i dinàmiques que es mouen entre un piano exquisit i un gran fort. Tot plegat, una gran paleta de colors musicals per expressar un ampli ventall d’emocions que van des de la serenitat lírica fins a la broma desvergonyida.

PUBLICITAT

El preu de l’entrada d’aquest concert monogràfic de Poulenc és de 12 euros. Podeu comprar les entrades, aquí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT