GEORGINA GAMUNDÍ GUANYA L’ART JOVE D’ARTS VISUALS

969
Georgina Gamundí devora l'obra amb què ha guanyat l'Art Jove 2020.

L’artista pollencina Georgina Gamundí ha guanyat el certamen d’Art Jove, en la modalitat d’arts visuals amb l’obra “Diari dibuixat: 40 dies en estat d’alerta”, una sèrie de dibuixos realitzats durant el confinament.

Després de saber que havia quedat semifinalista, aquest dijous 5 de novembre, va saber que havia estat un de les cinc guanyadors. I és que, aquest 2020 i degut a la pandèmia de coronavirus, s’ha optat per passar d’un a cinc guanyadors. Cada semifinalista rebrà un premi en metàl·lic de 200 euros i els finalistes, a més a més, tenen un premi de 500 euros més.

En aquesta edició de 2020, el certamen d’Arts Visuals va rebre 40 propostes, de les quals el jurat en va triar 10 per passar a la semifinal. El jurat es va reunir el mateix dia 5 de novembre i, després de seleccionar els finalistes, va triar les 5 obres finalistes.

Presidit per la directora general d’Arts Visuals de l’Ajuntament de Palma, Aina Bauzà, el jurat estava format per la crítica d’art i investigadora, Aránzazu Miró; la comissària d’art i periodista, Pilar Rubí; la gestora cultural, fundadora d’IntroArt i secretària de l’ACCAIC, Montse Torras i l’artista guanyadora de la darrera edició convocada del certamen d’Arts Visuals del del programa cultural Art Jove, Alona Vinç. s’haurà reunit el mateix dia 5 de noviembre a les 18,30 h per triar les 5 obres finalistes.

PUBLICITAT

L’exposició

Els nom dels guanyadors es va fer públic durant la inauguració de l’exposició del Certamen d’Arts Visuals de l’Art Jove 2020. La mostra es podrà visitar fins al dia 29 de novembre, a la planta entresol del Casal Solleric de Palma.

A l’exposició, a més de les obres finalistes, s’hi poden veure les 10 peces semifinalistes i les tres propostes seleccionades al programa d’intercanvis ART PERTOT.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT